اخبار نساجی

نمایشگاه نساجی اصفهان: پیشرفت چشمگیر و حضور گسترده (ویدیو)

آقای محمدعلی مشک فروش مدیر بازرگانی شرکت گل انداز

در حاشیه نمایشگاه نساجی اصفهان، فرصتی پیش آمد تا با آقای محمدعلی مشک فروش، مدیر بازرگانی شرکت گل انداز، گفت‌وگویی داشته باشیم. ایشان با تجربه‌ای طولانی در صنعت نساجی، دیدگاه‌های خود را در مورد وضعیت کنونی نمایشگاه، نقاط قوت و چالش‌های پیش روی صنعت نساجی ایران با ما در میان گذاشتند. آقای مشک فروش تاکید داشتند که نمایشگاه اصفهان پس از تهران، بهترین نمایشگاه نساجی کشور است و به نقش کلیدی آن در رونق و پیشرفت این صنعت اشاره کردند. در ادامه، متن کامل مصاحبه را می‌خوانید.

شرکت ما در حوزه ریسندگی نخ الیاف کوتاه با دو سیستم رینگ و اوپن‌ات فعال هست و حدود ۳۰ سال است که در این حوزه فعالیت می‌کنیم. توانایی ما در تولید نخ‌های اسلاب و کر به خصوص در نمرات ضخیم، ما را از دیگر همکاران متمایز می‌کند.

نمایشگاه اصفهان: پتانسیل رونق صنعت نساجی

نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت به سال‌های قبل که در اصفهان برگزار می‌شد، تعداد شرکت‌کنندگان بیشتری حضور داشتند. تقریباً می‌توانم بگویم که سالن نمایشگاه پر بود و این موضوع به نفع همه شرکت‌کنندگان است. امیدوارم که هر سال بهتر از سال قبل شود. طبق تجربه‌ای که ما داشتیم، نمایشگاه اصفهان همیشه بعد از تهران بهترین نمایشگاه نساجی در کشور است. در شهرهای دیگر نیز شرکت داشته‌ایم، اما اصفهان بعد از تهران بهترین بوده است.

امسال نمایشگاه اصفهان خیلی بهتر از سال‌های پیش بود. از همه بخش‌ها از جمله الیاف، ماشین‌سازی‌ها، قطعات ریسندگی و بافندگی شرکت‌کننده داشتیم. نسبت به هر سالی که ما می‌آمدیم، امسال اکثر غرفه‌ها قوی شرکت کردند و شرکت‌های بزرگ حضور داشتند. این اتفاق هر سال قطعاً به پیشرفت کل صنعت کمک می‌کند. نقطه قوت این نمایشگاه، تجربه طولانی این شهر در صنعت نساجی است که از قبل انقلاب وجود داشته است.

نقطه ضعف صنعت نساجی ایران

یکی از نقاط ضعف اصلی این صنعت، نبود نگاه کلان به کل زنجیره تولید از مزارع پنبه یا پتروشیمی‌ها تا تولید پوشاک است. تصمیمات جزیره‌ای که هر بار گرفته می‌شود، یکی از زنجیره‌های تولید را متضرر می‌کند.

از دیگر مشکلات این صنعت که در واقع مشکل اصلی همه صنایع است، مشکل برق و قطعی‌های برق است که به شدت به ما ضرر می‌زند. این مسئله باعث کاهش راندمان و خسارت‌های مالی به دلیل خراب شدن قطعات الکترونیک می‌شود. مشکل دیگری که همه صنایع با آن روبرو هستند، مشکل نبود نیروی انسانی متخصص است. در صنعت نساجی نیز، نبود نگاه کلی به کل سیستم مشکل‌ساز است.

مشکل دیگر ممنوعیت در واردات است که اگر قرار است ممنوعیتی در واردات وجود داشته باشد، باید در کل زنجیره اعمال شود تا همه بتوانند با هم و در کنار هم رقابت کنیم.

 

الهام حبیبی

Recent Posts

فروش ماشین‌آلات نساجی دست دوم باکیفیت

شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائه‌دهنده ماشین‌آلات نساجی دست دوم با…

2 روز ago

برنامه ریزی کامل سرویس و نگهداری پیشگیرانه ماشین آلات ریسندگی – کاردینگ

مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…

5 روز ago

نساجی زیر تیغ واردات

سید شجاع‌الدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…

1 هفته ago

رشد ۱۳ درصدی صنعت نساجی کشور

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشت‌ماهه نخست…

1 هفته ago

نمایشگاه بین‌المللی نساجی یزد؛ پل ارتباطی تولیدکنندگان داخلی و بازار جهانی

دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…

2 هفته ago

استقبال گسترده از نمایشگاه Garment Tech استانبول (ویدیو)

سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوری‌ها در صنعت پوشاک…

2 هفته ago