اسلاید شو

نمایشگاه شهرآفتاب از دید مردم

این‌بار نوبت بازدیدکنندگان از نمایشگاه بود که صحبت‌های خود را در رابطه با نمایشگاه بیان کنند. به همین منظور سراغ خانواده‌هایی رفتیم که عمدتاً هم برای خرید آمده بودند اما طبق گفته خودشان تنوع محصولات کمتر از آن چیزی بود که انتظار داشتند. تعدادی از بازدیدکنندگان بودند که از ما درمورد اینکه اینجا با نمایشگاهی که شهریور برگزار می‌شد چه تفاوتی دارد یا نمایشگاه شهریور امسال هم دایر خواهد شد و سوالاتی این چنین می‌پرسیدند که ما برای برخی از سوالاتشان جوابی نداشتیم بدهیم.

نظرات مختلفی پیراون نمایشگاه از مردم شنیدیم برای مثال بودند کسانی که می‌گفتند: نسبت به نمایشگاه‌های بین‌المللی فرش که سال‌های گذشته در چمران برگزار می‌شد، خوب نبود. تعداد غرفه‌ها و تنوع مدل‌ها بسیار کم بود. طرح‌ها هم نسبت به سال‌های گذشته خوب نبود. اما در مقابل کسانی نیز بودند که بر این عقیده بودند که نمایشگاه نسبتاً خوب بوده و توانسته نیاز آنها را برطرف کن. کسانی نیز بودند که برای خرید محصولاتی چون پارکت و موکت داشتند که به دلیل نبود شرکت‌هایی در این حوزه متأسفانه نتوانسته بودند که محصول مورد نظر خود را تهیه کنند.

در رابطه با قیمت محصولات اما اکثرا تفاوتی در قیمت نمایشگاهی با فروشگاهی دیده نمیشد. یکی در پاسخ سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه قیمت‌ها به چه شکلی بود عنوان کرد: خیلی فرقی نمی‌کند. این‌ جا ده درصد تخفیف می‌دهند، که اگر فروشگاه‌های مولوی هم بروم می‌توانم همین قدر تخفیف بگیرم.

وقتی خواستیم این نمایشگاه را با نمایشگاه چمران مقایسه کنند پاسخ جالبی از برخی افراد شنیدیم. “تنوع مدل‌ها و تعداد غرفه‌ها در آن جا (نمایشگاه چمران) خیلی بیشتر بود و در کل نمایشگاه بهتری بود. کیفیت نمایشگاه نسبت به مسیری که باید طی کنید، خوب نیست. بخش کف‌پوش و پارکت هم که می‌خواستیم از آن دیدن کنیم، کنسل شده‌ بود. در کل دو غرفه موکت در نمایشگاه بود و در کل راضی نبودم.

اما مسئله‌ای که تقریبا همه بازدیدکنندگان بر آن هم نظر بودند بحث ترافیک مسیر و خلوتی اتوبان بود اما درمقابل دوری از مرکز شهر در این اندازه و گرمای هوای خارج از سالن‌ها حاضرین را به نوعی کلافه کرده بود.

غالب بازدیدکنندگان نیز از طریق تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردهای موجود در سط شهر ازوجود همچین نمایشگاهی در شهرآفتاب مطلع شده بودند. تعداد پایین شرکت‌های حاضر در نمایشگاه یکی دیگر از نکات مورد توجه بازدیدکنندگان بود که در صحبت‌های خود عنوان می‌کردند.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago