نمایشگاه ملی مرغوبیت نشانی ازکیفیت و توان کاری هنرمندان چیره دست کشور

 

نمایش آثار نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در قالب نمایشگاهی در سطح ملی ودر کنار هم جمع آوری شدن آنها می تواند نشان دهنده کیفیت و توان کاری هنرمندان چیره دست کشور و راهی برای توسعه صنایع دستی باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ عبدالمجید شریف زاده رئیس موزه ملی فرش ایران در رابطه با برگزاری نمایشگاه آثار منتخب نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در موزه فرش ایران  و ارائه نشان ملی مرغوبیت گفت: یکی از مهمترین کارهایی که معاونت صنایع دستی انجام داده است برنامه نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی است. اگر معاونت صنایع دستی هیچ اقدام دیگری نداشته باشد و تنها تمام قدرت و فعالیت خود را در بحث نشان ملی بگذارد هم بسیار می تواند در توسعه صنایع دستی موثر باشد.

وی افزود: نشان ملی در واقع نشان استاندارد صنایع دستی است که آثار در آن به جهت کیفیت و قیمت مورد ارزیابی قرار می گیرند.نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی به عبارتی نوعی خاطر جمعی به خریدار می دهد که تولیدات با کیفیت و مرغوبیت صنایع دستی در اختیار آنها قرار داده شده است که می توانند آثار دارای نشان ملی را که از هر جهت مورد تایید است با قیمت مناسب خریداری کنند.

شریف زاده ادامه داد: تمامی آثار دارای نشان ملی در طول روندی طولانی در هر استان توسط کارشناسان متخصص مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرند و در نهایت به عنوان اثر شایسته دریافت نشان ملی معرفی می شوند.

وی تاکید کرد: این نشان برای هنرمند هم جایگاه ویژه ای دارد که قیمت و کیفیت مناسب اثر را نشان می دهد، همچنین در شورای ارزشیابی هنری نیز حسابی برای هنرمند دارای نشان ملی به وجود می آید که خود در ارتقاء جایگاه هنر و هنرمند تاثیر گذار است.

رئیس موزه فرش ایران اضافه کرد: در این راستا برگزاری نمایشگاه آثار منتخب نشان ملی در معرفی این آثار به مردم و علاقمندان بسیار تاثیر گذار و ارزشمند است، نمایش آثار در قالب نمایشگاهی در سطح ملی و نیز در کنار هم جمع آوری شدن آثار می تواند نشان دهنده کیفیت و توان کاری هنرمندان کشور باشد که بازدید کننده می تواند از نزدیک شاهد کیفیت و مرغوبیت اثر ارائه شده باشد.

او در پایان افزود: از برگزاری این نمایشگاه و در کنار هم ارائه شدن آثار نشان ملی باید بسیار خوشحال بود، به این دلیل که این نمایشگاه هم معرف خوبی برای صنایع دستی ارزنده و هم ارتقا دهنده کیفیت و مرغوبیت صنایع دستی در کشور است.
 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

2 روز ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

3 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

3 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

4 روز ago

استقبال از محصولات قالیچین در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

4 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

4 روز ago