Categories: اخبار نساجی

نگرانی اقتصاددانان آلمانی از تصمیمات اتحادیه اروپا


بار بدهی ها بر دوش مالیات دهندگان

گروهی از اقتصاد دانان آلمانی، پرداخت کنندگان مالیات در اروپا و بازنشستگان را بازندگان تصمیمات اخیر اتحادیه اروپا برای نجات بانکها معرفی کرده و از شهروندان اروپایی خواستند که اعتراض خود را به تصمیمات نادرست بروکسل برای حل بحران بدهی ها نشان دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روزنامه آلمانی “هامبورگر ابند بلات” حدود ۱۶۰ نفر از اقتصاددانان آلمانی زبان در یک اقدام اعتراضی تصمیمات اخیر اتحادیه اروپا برای نجات بانکها را شدیدا مورد انتقاد قرار دادند. این دانشمندان علوم اقتصادی که در بین آنها اقتصاددانان معروفی از جمله هانس ورنر زین و برند رافل هوشن آلمانی هم حضور داشتند در یک نامه از شهروندان درخواست کردند که در برابر تصمیمات دولتهای اروپایی از خود دفاع کنند.

این محققان آلمانی درباره تصمیمات اخیر اتحادیه اروپا برای نجات بانکهای اروپایی که به نوعی قبول مسئولیت اشتراکی برای رفع بدهی های بانکهای منطقه یورو معنی می دهد شدیدا ابراز نگرانی کردند.

در این متن اعتراضی علیه تصمیمات اتحادیه اروپا برای حل بحران همچنین آمده است که پرداخت کنندگان مالیات و بازنشستگان اروپایی نباید مسئولیت رفع بدهی های بانکهای اروپایی را بر عهده بگیرند.

این اقتصاد دانان آلمانی همچنین تصریح کردند که نه به یورو و نه به ایده اروپایی از طریق قبول مسئولیت بیشتر اتحادیه اروپا برای نجات بانکها کمکی نمی شود و تنها وال استریت، سیتی آف لندن و همچنین برخی از شرکتهای بزرگ آلمانی و بانکهای در حال ورشکستگی داخلی و خارجی از این روند اتحادیه اروپا سود می برند.

“والتر کرمر” که از بانیان این اقدام اعتراضی است، نیز در این باره ابراز نگرانی کرده است که مبالغ هنگفت بدهی های بانکها روی دوش پرداخت کنندگان مالیات افتد. به این ترتیب ما باید حدود ده تا پانزده سال سیستمهای پرداخت حقوق بازنشستگی را غارت و چپاول کنیم تا بتوانیم بالاخره یک زمانی بانکهای متزلزل اروپایی را نجات دهیم. وی همچنین خواستار کنترل دائمی سازمانهای اعتباری در اروپا شد.

بسیاری از سیاستمداران احزاب مختلف در آلمان این اقدام اعتراضی اقتصاد دانان آلمانی را مورد تمجید قرار دادند. دبیر کل حزب سوسیال مسیحی آلمان این نوشته اعتراضی را یک هشدار قلمداد کرد که نشان می دهد اجرای تصمیمات نشست های بحران اتحادیه اروپا نباید در مسیر غلطی قرار گیرد. به این ترتیب نباید بار سیاستهای مبارزه با بدهی های اروپایی بر دوش نسل آینده بیافتد.

“فرانک شفلر” از سیاستمداران حزب دموکرات آزاد آلمان نیز تصریح کرده است که همه سدهای حائل برای مبارزه با جریان بدهی ها تا به حال نتوانسته رودخانه بدهی ها را از جریان بازدارد.

در بخش پایانی این مطلب آمده است: شهروندان آلمانی نیز در بحران یورو صبر و تحمل خود را از دست داده اند. بر اساس نظرسنجی که اخیرا به سفارش هفته نامه اشپیگل انجام شده است کمکهای میلیاردی به ندرت بتواند ارز مشترک اروپایی را نجات داد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

1 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago