اخبار نساجی

نیاز ۴ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از صادرات

معاون صادراتی وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان گلستان گفت: برای حمایت از صادرکنندگان نیاز به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار داریم که حدود ۲ درصد کل درآمدهای صادراتی ماست.

نیاز ۴ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از صادرات

معاون صادراتی وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان گلستان گفت: برای حمایت از صادرکنندگان نیاز به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار داریم که حدود ۲ درصد کل درآمدهای صادراتی ماست.

به گزارش شاتا از سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسروتاج در همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر استان گلستان اظهار داشت: صادرات نیازمند حمایت جدی است و با توجه به محدودیت منابع درآمدی و برخی حوادثی که در کشور رخ می‌دهد، شاهد کمبودهایی در بخش‌های دیگر هستیم که همین مسئله دولت را برای حمایت محدود می کند.

معاون صادراتی وزیر صنعت ،‌معدن و تجارت ، با تاکید بر اهمیت و بهره‌وری صحیح از منابع انسانی و تکیه بر نیروی فکری جوانان، اظهار داشت: هرچند کمبود سرمایه فیزیکی سبب کندی حرکت می‌شود اما سرمایه اصلی همان سرمایه انسانی است و این اطمینان وجود دارد که اگر اقدامات ما دارای پشتوانه کارشناسی باشد تولید رقابت‌پذیر می‌شود و برگشت سرمایه نیز رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: آنچه که امروز در استان گلستان، در مرز اینچه‌برون و واحدهای تولیدی دیدم نشان‌دهنده نیاز صادرات به ظرفیت‌سازی در زمینه تولید کالا و بخش خدمات است.

وی افزود: با توجه به ظرفیتی که در اینچه‌برون برای ترانزیت و صادرات کالا شکل گرفته، با رفع نواقص می‌توانیم در تجارت و تعامل با برخی از کشورهای همسایه موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم.

خسروتاج گفت: چرخه عمر محصول کوتاه‌تر شده و امروز شاهد رشد و توسعه کسب و کارهای جدید در دنیا هستیم، اما هنوز با نوآوری‌های دنیا فاصله داریم. اگر روی یک کالا متمرکز شویم و نوآوری و خلاقیت در تولید نداشته باشیم، رقبا به زودی وارد صحنه می‌شوند.

خسروتاج با بیان اینکه باید برخی ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان متمایز از دیگر استان‌ها مورد توجه و تأکید قرار بگیرد، افزود: در این استان باید روی یک یا چند رشته مشخص متمرکز شویم. این استان می‌تواند به عنوان قطب ترانزیت با کشورهای آسیای میانه جایگاه خوبی پیدا کند اما این کافی نیست و باید در بخش‌ها و زمینه‌های مختلف هم ورود کرد.

وی افزود: در لایحه بودجه ۹۷ پیش‌بینی شده تا بخشی از طلب صادرکنندگان با اسناد خزانه دولتی پرداخت شود و همچنین مشوق‌هایی برای صادرکنندگان در نظر گرفته شود که این مشوق‌ها در زمینه آموزش، پذیرش هیئت‌ها، بازاریابی و غیره خواهد بود.

خسروتاج در پایان بر تنوع‌بخشی محصولات صادراتی و ظرفیت‌های این بخش تأکید کرد و گفت: باید در مسیر متنوع‌سازی در تولید و خدمات حرکت و تلاش کنیم تا در سال‌های آینده اقلام بیشتری در سبد صادراتی ما قرار بگیرد

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

فروش ماشین‌آلات نساجی دست دوم باکیفیت

شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائه‌دهنده ماشین‌آلات نساجی دست دوم با…

3 روز ago

برنامه ریزی کامل سرویس و نگهداری پیشگیرانه ماشین آلات ریسندگی – کاردینگ

مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…

5 روز ago

نساجی زیر تیغ واردات

سید شجاع‌الدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…

1 هفته ago

رشد ۱۳ درصدی صنعت نساجی کشور

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشت‌ماهه نخست…

1 هفته ago

نمایشگاه بین‌المللی نساجی یزد؛ پل ارتباطی تولیدکنندگان داخلی و بازار جهانی

دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…

2 هفته ago

استقبال گسترده از نمایشگاه Garment Tech استانبول (ویدیو)

سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوری‌ها در صنعت پوشاک…

2 هفته ago