Categories: اخبار نساجی

هدف‌گذاری برای حذف ممنوعیت ‌صادرات

 

 

رییس سازمان توسعه تجارت با تاکید بر این‌که هدف نهایی ما حذف هر گونه محدودیت و ممنوعیت از صادرات است، بیان کرد: لذا برنامه ریزی‌ها به نحوی است که تا پایان امسال به این هدف گذاری دست یابیم.

حمید صافدل در پاسخ به این سوال که کاهش ممنوعیت‌های صادراتی با چه هدفی انجام شده و آیا کاهش اقلام موجود در این لیست بر کاهش نرخ ارز موثر بوده است اظهار کرد: کاهش محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های صادراتی شرایطی را در جهت بهبود فضای کسب و کار ایجاد می کند زیرا در چنین فضایی تولیدکننده علاوه بر این که باید انگیزه کافی برای استمرار تولید داشته باشند از سوی دیگر هم باید بازارهای صادراتی خود را حفظ کند.

وی با بیان این‌که این دو مورد اصولی است که تولیدکننده در فعالیت‌های خود باید نسبت به آن اطمینان خاطر کافی داشته باشد، بیان کرد: در این راستا کاهش ممنوعیت‌های صادراتی می‌تواند انگیزه‌های تولیدی را استمرار بخشیده و باعث سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و توسعه تولید شود.

رییس سازمان توسعه تجارت گفت: در کنار این موضوع از پیش نگرانی‌هایی به دلیل نوسانات نرخ ارز و همچنین نوسانات بازار داخلی به دلیل تصمیمات دولت دهم به وجود آمده بود که خوشبختانه در شرایط جدید با توجه به فضای بین‌المللی و ثباتی که در نرخ ارز داریم زمینه‌هایی فراهم شده که از ابتدای مهر ماه تا مدت شش ماه سهمیه‌های صادراتی برای واحدهای تولیدی لحاظ شود.

وی با تاکید بر این‌که از سوی دیگر ذخیره سازی های خوبی برای تامین مواد اولیه تولید انجام شده است، گفت: البته این صادرات می‌تواند مستقیما از طریق خود واحدهای تولیدی یا احیانا توسط مشتریان مورد وثوق این واحدها انجام شود.

صافدل در پاسخ به این سوال که آیا منظور شما از مشتریان واحدهای تولیدی دلالان هستند خاطرنشان کرد: خیر. این افراد مشتریان قابل اعتماد واحدهای تولیدی هستند و از قبل هم سهم بازارهای صادراتی آن‌ها را پوشش می‌دادند.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان این‌که تعداد واحدهای تولیدی که محصولات آن‌ها صادر می‌شود در لیست تهیه شده حدود ۱۰۰ واحد است، تصریح کرد: امیدواریم که تا پایان امسال بتوانیم ارزیابی مجدد داشته و بخش قابل توجهی از تولیدات در لیست‌هایی قرار گیرد که کلا از شمول هر محدودیت، ممنوعیت و سهمیه معاف شود.

وی گفت: در این شرایط واحدهای تولیدی می‌توانند در شرایط آزاد رقابتی و بدون هیچ گونه محدودیتی به لحاظ سهمیه نسبت به بازاریابی و پیدا کردن بازارهای جدید اقدام کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

7 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 هفته ago