Categories: اخبار نساجی

هزینه مکالمه باتلفن درساعات مختلف یکسان شد

 

تعرفه‌های تلفن ثابت به دلیل استفاده ضروری و روزمره موضوعی است که همواره مورد توجه افراد قرار داشته و افزایش یا کاهش آن در برهه‌های زمانی مختلف بحث برانگیز بوده است.

موضوع افزایش ۱۲ درصدی مکالمات بحثی مطرح شده از سوی شرکت مخابرات ایران بود که این شرکت اعلام کرد این افزایش از اسفندماه سال گذشته در قبوض مشترکان تلفن ثابت اجرایی شده است.

پیش از این افزایش نرخ هر پالس مکالمه برای ساعات مختلف شبانه روز متفاوت بود. اما پس از افزایش نرخ مکالمات و تغییر از ۴۴.۷ به ۵۱.۰۳ ریال بحث‌های را میان آمد که آیا با افزایش نرخ مکالمات میزان هر پالس تماس متغیر خواهد بود و یا اینکه افزایش تعرفه‌ها برای استان‌های هم کد شده وغیر هم کد شده نیز متفاوت شده است.

مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران درباره تغییر این نرخ‌ها به ایسنا گفت که به نظر می‌رسد افزایش تعرفه‌ها به ۵۱.۰۳ ریال چندان با کاهش زمان پالس مکالمات متناقض نیست و اگر هر دو مورد را در نظر بگیریم، باز هم به افزایش تعرفه‌‌ها می‌رسیم و این بدین معنی است که افزایش نرخ به ۵۱.۰۳ با کاهش پالس به ۱۲۰ و ۱۰۵ ثانیه یکی است و هر دو حالت افزایش تعرفه در مکالمات تلفن ثابت را نشان می‌دهد.

زارعیان تاکید کرد: پیش از این زمان هر پالس تماس از تلفن ثابت به ثابت از ساعت ۶ تا ۱۳ به میزان ۱۳۴ ثانیه و از ساعت ۱۳ تا ۲۱ به میزان ۱۵۹ ثانیه و از ساعت ۲۱ تا ۶ میزان ۱۹۳ ثانیه بود که این میزان به ۱۲۰ ثانیه کاهش یافته است.

وی ادامه داد: این میزان برای استان‌های هم کد نشده، ۱۲۰ ثانیه و برای استان‌هایی که هم کد شده‌اند هر پالس ۱۰۵ ثانیه محاسبه می‌شود. در حال حاضر استان تهران، البرز و چند شهر از استان اصفهان هم کد شده‌اند و برای سایر استان‌ها هم در حال برنامه‌ریزی هستیم.

بنا براین و براساس تصمیم‌گیری کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه مکالمات تلفن ثابت به ثابت شهری در استان‌هایی که در آنها طرح هم کدسازی انجام نشده است به ازای هر ١٢٠ ثانیه یک پالس تعیین می‌شود. همچنین تعرفه مکالمات تلفن ثابت به ثابت شهری در استان‌هایی که در آن‌ها طرح هم کد سازی انجام شده است به صورت یکنواخت در کل استان به ازای هر ١٠۵ ثانیه یک پالس تعیین شده و قیمت هر پالس کماکان بدون تغییر برابر ۴۴.۷ ریال است.

به گزارش ایسنا، با نگاهی به مصوبه‌ی کمیسیون و تغییر تعرفه‌ها میتوان به این نتیجه رسید که هزینه و زمان هر پالس تماس برای ساعات مختلف شبانه روز یا روزهای تعطیل یکسان شده است و مشترکان باید این هزینه مکالمه را چه در ساعات پیک مصرفی و چه ساعات غیرپیک و در نیمه شب به صورت یکسان با دیگر ساعات پرداخت کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

16 ساعت ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

5 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

5 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

6 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

6 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

6 روز ago