همه چیز در مورد پادری: پادری از آن دسته اقلامی است که می تواند تا حد زیادی در دکوراسیون منزل تاثیر بگذارد و جلوی آلودگی که از بیرون ممکن است منتقل شود را بگیرد. عموم ما انسان ها هنگام ورود به منزل، ساختمان است جلوی در کفش هایمان را از پا درآوریم به همین علت وجود پادری باعث می شود داخل منزل و سر صبر این کار صورت بگیرد و با کفش هایمان که ممکن است آلوده به هزاران میکروب باشد باعث انتقال کثیفی نشویم.
علاوه بر پادری های فانتزی که برای جلوی درب خانه استفاده می شود، از پادری حموم و دستشویی برای جلوگیری از ورود رطوبت به قسمت های خشک و از پادری آشپزخانه برای جلوگیری از چربی به قسمت های دیگر منزل استفاده می شود. در انتخاب، به چند نکته ریز باید توجه کرد. ابعاد باید متناسب با فضای محیط باشد و رنگ بهتر است تیره یا از رنگ هایی باشد که کثیفی را کمتر نشان دهد و جنس آن باید جوری باشد که از لیز خوردن جلوگیری کند و لاتکس داشته باشد. به طور کلی پادری خوب است که علاوه بر تکمیل کردن زیبایی منزل، نقش موثری در حفظ تمیزی منزل داشته باشد. در این مقاله قصذ داریم همه چیز در مورد پادری را به طور خلاصه در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که سوالاتی در این مورد داشتید می توانید از طریق ایمیل به تحریریه مجله نساجی کهن ارسال نمایید. آدرس ایمیل ما info@kohanjournal.com می باشد.
وجود پادری در منزل هر ایرانی امری ضروری است.
همچنین در قسمتهایی از منزل که از فضای مرطوب وارد فضای خشک میشود به دلیل جلوگیری از رطوبت از پادری کمک میگیرند.
توجه به محل قرارگیری پادری از اهمیت بالایی برخوردار است و اینکه بدانید از یک پادری چه انتظاری دارید، تعیین کننده جنس و ابعاد آن است.
به عنوان مثال پادری مخصوص آشپزخانه باید مقاومت بالایی داشته باشد. باید جنس پادری محکم و در برابر چربیها نفوذناپذیر باشد. همچنین به دلیل اینکه مجبور هستید پادری آشپزخانه را در فواصل کوتاه بشویید باید از استحکام بالایی برخوردار باشد.
پادری در اتاق خوابها به چند منظور تهیه میشود. اولین دلیل استفاده از پادری وجود تراس در اتاق خواب است. اگر اتاق خواب شما به تراس راه داشته باشد، قطعا برای جلوگیری از وارد شدن آلودگی به خانه یک پادری در جلوی در تراس قرار میدهید.
دومین کاربرد پادری، قرار دادن آن در کنار تختخواب است. به خصوص در فصل زمستان، برای اینکه پای خود را مستقیم روی زمین قرار ندهید، از پادری استفاده میکنید.
سومین منظور استفاده از پادری در اتاقخواب، حضور پادری به عنوان عنصری دکوراتیو است. در این صورت باید به طرح و رنگ آن به عنوان یک عنصر تزیینی دقت ویژهای شود.
در قسمت سرویسهای بهداشتی، معمولا از دو پادری استفاده میشود؛
یک پادری در داخل سرویسها و دیگری در قسمت بیرونی در نظر گرفته میشود.
پادری داخلی معمولا از جنس پلاستیک است؛ چون به دلیل وجود رطوبت زیاد باید در این قسمت از جنسی که در مقابل آب و رطوبت مقاوم است، استفاده کنیم.
پادری که در قسمت بیرونی سرویسها به کار برده میشود، باید از جنسی باشد که قدرت جذب آب بالایی داشته باشد. نقش پادری در این قسمت مهم است؛ چون باید آب اضافی را از پاها بگیرد تا موجب سر خوردن روی سطح لغزنده زمین نشود.
در ورودی خانه، پادری معمولا برای دو کاربرد مورد استفاده قرار میگیرد؛
اول اینکه موقع خارج کردن کفش از پا بتوانیم بهراحتی پای خود را روی پادری قرار دهیم. این امر برای جلوگیری از آلوده شدن پا بر اثر تماس مستقیم با سطح زمین خارج از منزل است.
دومین کاربرد پادری در این قسمت از منزل پاک کردن کف کفش توسط پادری است. ناگفته نماند این حالت برای اشخاصی است که با کفش وارد منزل میشوند.
در هر دو حالت بهتر است در انتخاب رنگ پادری در قسمت ورودی دقت کنید. رنگهای چرکتاب، مناسبترین گزینه در انتخاب رنگ پادری هستند؛ رنگهایی مانند فیلی، نخودی یا قهوهای از جمله رنگهایی هستند که کمتر کثیفی را نشان میدهند.
دقت داشته باشید ابعاد و اندازه پادری را طوری انتخاب کنید که متناسب با فضای اتاقتان باشد. در صورتی که قصد تهیه پادری برای جلوی در را دارید، حتما به اندازه بازشوی در، طول پادری را انتخاب کنید.
مقاومت و استحکام در برابر شویندهها، رطوبت، خاک و عدم پرزدهی از جمله مزایا برای تهیه پادری مناسب است.
همه چیز در مورد پادری :: صنعتی شدن بافت فرش در دنیای پیشرفته امروزی موجب شده است تا انواع ابعاد فرش در اشکال مختلف تولید و وارد بازار گردد . پادری دایره از محصولاتی است که در کارخانه های فرش بافی طبق نیاز بازار تولید می شود . انواع پادری دایره در شانه تراکم ها ، طرح و رنگ ها و ابعاد مختلف متناسب با نیاز افراد تولید می شود . برخی نیز برای خرید پادری از همان مدل طرح فرش خانه خود سفارش می دهند که بتوانند با هم ست نمایند .
پادری های ماشینی که در کارخانجات فرش بافی تولید می شود ، از طرح های بسیار متنوعی برخوردار است که بر اساس آن می توان طبق سلیقه و سبک دکوراسیون طرح مناسب را خریداری نمود . پادری دایره به دلیل برخورداری از شکلی متفاوت برای دکوراسیون های مدرنیته بسیار مناسب می باشد . انواع پادری ها در کارخانجات فرش ماشینی با کیفیت بسیار بالا تولید می شود که مانند انواع فرش ماشینی از شانه تراکم های مختلفی برخوردارند و به همین دلیل از نظر زیبایی و ظرافت نیز متفاوت می باشد . پادری دایره در انواع فرش پادری سنتی ، پادری شگی و پادری گلیم قابل تولید است که هر کدام به دلیل برخوردار بودن از ویژگی های متفاوت ، از کاربرد های مختلفی نیز برخوردار است که در ادامه به آن پرداخته می شود .
پادری دایره سنتی : این محصول همانند فرش های ماشینی با استفاده از تعداد گره های مختلف در تراکم عرضی و طولی بافته می شود که موجب ظرافت و زیبایی طرح های سنتی فرش دستباف گونه می شود به همین جهت فرش سایز کوچک نیز عنوان دیگری است که می توان برای این محصول در نظر گرفت و با استفاده از آن پادری دایره ای شکل را در همان طرح فرشی که خریداری می نماییم ، تهیه نماییم . پادری گرد در قطرهای کوچک و متنوعی متناسب با نوع نیاز شما تولید می شود .
پادری دایره شگی : فرش شگی به عنوان یک محصول فانتزی از پرزهای بسیار بلندی برخوردار است که به اسم فرش پرز بلند نیز شناخته می شود و به عنوان فرش تزیینی در دکوراسیون های مدرن مورد استفاده افراد قرار می گیرد . این محصول در سایز ها و اشکال مختلف تولید می شود که می توان به پادری دایره شگی اشاره نمود . این مدل پادری بیش تر از این که جنبه کاربردی داشته باشد ، نقش تزئینی در دکوراسیون خانه را ایفا می نماید و از آن به عنوان فرش جلودری اتاق خواب و پذیرایی می توان استفاده نمود که زیبایی ظاهری فضا را از این طریق تامین نمود .
پادری دایره گلیم : گلیم نیز به عنوان یک محصول که از خاب بسیار کوتاهی و گره هایی درهم تشکیل شده است ، بسیار مناسب برای تولید پادری می باشد . زیرا خاب آن به گونه ای است که نفوذ هر گونه آلودگی و میکروب در عمق گلیم غیر ممکن است و به همین علت گزینه بسیار مناسبی برای فرش پادری درب اصلی ساختمان که افراد با کفش وارد می شوند ، می باشد . زیرا ورود کفش به داخل منزل باعث ورود هر گونه میکروب و باکتری به خانه می شود که این برای افراد به خصوص کودکان و سالمندان که مستعد بیماری می باشند ، بسیار مضر است . استفاده از چسب و پلاستیک نیز در پشت پادری موجب می شود تا آلودگی ها و گرد و خاک به داخل خانه منتقل نشده و از انتشار میکروب ها و بیماری ها در فضای داخل خانه جلوگیری شود .
بهترین راه برای تمیز کردن پادری ها چیست؟ در این قسمت به بررسی این موضوع می پردازیم. میزان کثیفی پادری ها کاملا بستگی به میزان تردد و وضعیف آب و هوایی دارد. در فصل های سرد میزان کثیفی پادری ها بیشتر از فصول گرم است. اما پادری های داخل منزل مانند پادری های جلوی درب حمام و سرویس بهداشتی، نیز بسیار کثیف هستند؛ این پادری ها به علت وجود رطوبت، بستر بسیار مناسبی برای رشد انواع میکروب و قارچ هستند و باید به طور منظم شسته شود.
اگر روی پادر ها گل خشک شده است، ابتدا لکه گل را با برس قالیشویی خشک بتراشید و کاملا گل و لای را حذف کنید، سپس روی پادری جارو برقی بکشید و سپس به مرحله شستشوی پادری بروید.
اگر پادری ها خیس هستند ابتدا مقداری آب ولرم یا گرم روی پادری بریزید و همزمان روی پادری برس قالیشویی نرم بکشید. سپس به مرحله شستشوی پادری بروید.
برای شستشوی پادری،یک راه خوب این است که از پودر رختشویی استفاده کنید، و اگر پادری هنوز خیس نیست روی آن آب ولرم یا گرم بریزید. سپس مقداری پودر رختشویی یا ماشین لباسشویی روی پادری ریخته و با برس قالی شویی نرم کاملا آن را بشویید. بهتر است پشت پادری را نیز بشویید.
مرحله شستشوی پادری را حداقل ۲ بار تکرار کنید.
سپس پادری را آب بکشید تا کف و آلودگی کاملا از آن خارج شود. سپس روی پادری مقداری جوش شیرین بپاشید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی پادری باقی بماند. بعد از آن پادری را با برس قالیشویی نرم بشویید و دوباره پادری را آبکشی نمایید.
برای خشک شدن پادری میتوانید پادری را روی طناب یا میله محکم آویزان کنید تا خشک شود. بهتر است پادری کاملا خشک شود و سپس پادری را جلوی درب پهن کنید.
شرکت صنایع فرش و موکت بابل از سال ۱۳۶۴ فعالیت تولیدی خود رو شروع نموده است. در حال حاضر کارخانه این شرکت در زمینی بالغ بر ۱۵۰ هزار متر مربع واقع شده است و فعالیت تولیدی این شرکت با حدود ۷۰۰ پرسنل در سه شیفت کاری در حال انجام می باشد. کارخانه شرکت صنایع فرش و موکت بابل با ماشین آلات تکنولوژی روز اروپا جهت تولید محصولات متنوع همراه با کیفیتی بالا، تجهیز شده است.
شرکت فرش مریم از سال ۱۳۵۵ تاکنون در حال فعالیت و تولید است. سابقه و تاریخچه درخشان ما گویای همه ویژگی های منحصر به برند ما است. محصولات مریم به همراه ضمانتنامه معتبر و ذکر مدت ضمانت عرضه می شوند. شرکت مریم خود را متعهد به بهبود مستمر در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی و بازیافت موادضایعاتی و دوستدار محیط زیست می داند.
البته شرکت های بسیار زیاد دیگری هم در ایران در این بخش وجود دارند که می توانید درباره آنها نیز در موتور جستجوی گوگل تحقیق کنید.
اگر تا به حال به مراکز تجاری بزرگ و یا هتل ها و رستوران های مجلل رفته باشید مطمئنا در قسمت ورودی آنها ، پادری های آلومینیومی را مشاهده نموده اید. همان طور که از اسم پادری آلومینیومی مشخص است ، تمام از آلومینیوم بوده و قسمت رویه ی پادری های آلومینیومی از موکت و یا pvc پوشش می خورد که این تفاوت به محل مورد نظر و انتظار کاربردی که از پادری آلومینیومی می رود ، بستگی دارد. تا به حال شده است با خود فکر کنید که به طور مثال هزینه های نظافت یک مجتمع تجاری به چه صورت بوده و چگونه می شود این هزینه ها را به مراتب کاهش داد؟
استفاده از پادری آلومینیومی در ورودی های ساختمان های تجاری ، ساختمان های اداری ، مسکونی ، تفریحی و… تا سقف ۹۰ درصد از هزینه های نگهداری و نظافت محوطه را کاهش می دهد. از دیگر اسامی پادری آلومینیومی که در بین مشتریان مرسوم است ، می توان به مواردی مانند : پادری ، کفپوش ، کفپوش آلومینیومی ، موکت ، دم دری ، جلو دری ، پادری صنعتی ، پادری آلومینیومی صنعتی ، پادری جدید ، کفپوش صنعتی ، کفپوش آلومینیوم موکت و… و… اشاره نمود. در ادامه مقاله به چند مورد از این اسامی اشاره می شود.
شکل ظاهری پادری آلومینیومی به صورت پروفیل هایی است که به صورت افقی به یکدیگر متصل شده اند و قسمت رویه ی آنها موکتی می باشد. نحوه ی اجرا و نصب پادری آلومینیومی به صورتی است که با مسیر تردد ، حالت متقاطع داشته باشد. یعنی اگر مسیر تردد مستقیم باشد ، باید پادری آلومینیومی به صورت افقی و در جهت قطع نمودن حرکت پا اجرا گردد. دلیل آن هم ایجاد بیشترین حالت اصطکاک و سایش کف کفش می باشد. در این حالت ، افراد هنگام ورود به محوطه ی داخلی ، از روی پادری آلومینیومی قدم بر می دارند. با قدم برداشتن و عبور از روی پادری آلومینیومی ، تا حد بسیار زیادی از آلودگی چسبیده به کف کفش ، توسط موکت ها و یا pvc رویه گرفته و در انبارک های پادری آلومینیومی ، محفوظ می مانند. با کمی تامل به این موضوع ، به این مهم دست می یابیم که هرچه قدم روی پادری آلومینیومی و یا همان طول محصول ، بیشتر باشد ، تعداد دفعاتی که پا بر روی پادری قرار می گیرد ، به مراتب بیشتر بوده ، پس مسلما نظافت بهتری را از پادری آلومینیومی انتظار داریم. معمولا طول قدم روی ۱.۵ الی ۲ متر ، می تواند قدم روی مناسبی برای نظافت کامل باشد. در این قدم رو ، هر کدام از پاها ، حداقل دو مرتبه بر روی پادری آلومینیومی قرار می گیرد.
همان طور که در قسمت محصولات هم توضیح دادیم ، موکت استفاده شده در پادری های آلومینیومی ، از موکت های درجه یک p.p بوده که به صورت کاملا آنتی باکتریال هستند. جنس الیاف این موکت ها به گونه ای است که بهترین حالت زبری را دارند و به خوبی به عنوان یک ساینده عمل می کنند. وجود این خصوصیت موکت پادری های آلومینیومی ، باعث می شود تا به خوبی تمامی مواد اضافی چسبیده به کف کفش ، در هنگام ورود به داخل ساختمان ، از کفش جدا شده و توسط انبارک های موکت محفوظ بماند. الیاف موکت های پادری آلومینیومی حالت pvc دارند. این بدین معنیست که آشغال های دریافت شده توسط پادری آلومینیومی ، به هیچ وجه به داخل الیاف موکت نفوذ نکرده و تنها در انبارک های موکت باقی می مانند. با استناد به این موضوع ، نحوه ی نظافت پادری های آلومینیومی بسیار آسان بوده و به راحتی و با مواد ساده ی شست و شو ، حتی به آب فشار قوی ، مانند روزهای اول کاری خود می شوند.
اگر پادری آلومینیومی را مانند یک فرش منزل در نظرم بگیریم ، تا حدودی به این سوال پاسخ داده ایم ، همون طور که می دانید ، نظافت دوره ای فرش با جاروبرقی صورت می گیرد و در طول سال دو یا سه مرتبه نیاز به شست و شو دارد. پادری آلومینیومی نیز به همین صورت می باشد ؛ نظافت اصلی پادری آلومینیومی با جاروبرقی است. یعنی در محلی که پادری اجرا شده است ، توسط جاروبرقی ، نظافت صورت بگیرد. در طول سال نیز بسته به میزان تردد و آلودگی جمع آوری شده توسط پادری آلومینیومی ، نیاز به شست و شو می باشد. پادری های آلومینیومی از لحاظ شست و شو هیچ گونه مشکلی نداشته و به راحتی می توان آنها را با هر مواد شوینده ای ، نظافت نمود. دقت داشته باشید که هرچقدر میزان نظافت دوره ای پادری آلومینیومی رعایت گردد ، انبارک های آنها زودتر تخلیه شده ، پس می توانند میزان آلودگی بیشتری را جذب نمایند.
قیمت پادری آلومینیومی بر حسب متر مربع می باشد. انتخاب نوع پادری ( ۱۰ گروه مختلف ) به روند تغییر قیمت پادری آلومینیومی تاثیر می گذارد. از مواردی که مستقیما بر قمیت پادری آلومینیومی تاثیر می گذارد ، می توان به آلومینیوم و موکت اشاره نمود. هرچه میزان موکت و آلومینیوم پادری بیشتر باشد ، مسلما قیمت پادری آلومینیومی نیز بیشتر می باشد. انتخاب کدام یک از گروه های پادری آلومینیومی ، یک سوال بزرگ در بین مشتریان می باشد. معمولا معیار انتخاب کفپوش آلومینیومی ، کارایی ، زیبایی و محدودیت های فنی می باشد.
امیدواریم مقاله همه چیز در مورد پادری برایتان مفید واقع شده باشد.
————————————————————————————
————————————————————————————
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…