تهران- هم اکنون کشور چین با بیش از ۱.۳ میلیارد نفر پرجمعیت ترین کشور جهان است و هندوستان با ۱.۲ میلیارد نفر در مرتبه دوم قرار دارد.کشور هند با ۱.۶ میلیارد نفر تا سال ۲۰۵۰ میلادی رتبه نخست را از نظر جمیعیت به خود اختصاص خواهد داد.
بر اساس گزارش جمعیت در سال ۲۰۱۲ میلادی، به ترتیب کشورهای چین،هند، آمریکا ،اندونزی،برزیل، پاکستان، نیجر، بنگلادش ،روسیه و ژاپن بیشترین جمعیت را به خود تخصیص داده اند. هفت کشور از کشورهای یاد شده در حال توسعه هستند.
این گزارش اعلام کرده که تا سال ۲۰۵۰ میلادی پرجمعیت ترین کشورهای جهان به ترتیب کشورهای هند، چین، امریکا، نیجریه، پاکستان،اندونزی ،بنگلادش ، برزیل،کنگو و اتیوپی خواهند بود.۹ کشور از ۱۰ کشور یاد شده در حال توسعه هستند.
هم اکنون سهم کشورهای توسعه یافته از جمعیت جهان ۱۸درصد و کشورهای در حال توسعه ۸۲ درصد است.
رشد جمعیت در کشورهای توسعه یافته ۰.۱ و در کشورهای در حال توسعه ۱.۴ درصد است. رشد جمعیت در کشورهای در حال توسعه ۱۴برابر کشورهای توسعه یافته است.
همانگونه که نتایج این گزارش نشان می دهد،سهم عمده افزایش جمعیت در جهان بر عهده کشورهای در حال توسعه است.
با توجه به اینکه همواره فقر و تنگدستی در کشورهای جهان سوم به ویژه برخی از کشورهای افریقایی تمرکز دارد بنابراین در صورتی که کشورهای یاد شده همچنان با عدم برنامه ریزی مواجه باشند بنابراین جهان در دهه های آتی با مشکلات بیشماری در زمینه افزایش جمعیت،گسترش فقر و نابرابری، بیکاری، تخریب محیط زیست و مشکلات دیگر مواجه خواهد بود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…