دبیر کل اتاق تهران از زیان بیش از ۲۰۰۰ شرکت کرهای در نتیجه همراهی با تحریمهای غرب خبر داد و گفت: کرهایها نگرانند که چین بازار این کشور را در ایران تصاحب کند.
به گزارش افکارنیوز، محمد مهدی راسخ در گفتوگو با فارس، در خصوص ورود یک هیئت کرهای به ایران و اینکه استراتژی بخش خصوصی درباره مواضع اخیر کرهای ها در همسویی با تحریم نفت ایران چیست؟گفت: بخش خصوصی مخالف تحریمهای نظام سلطه است و همواره سعی دارد تا با برقراری ارتباط مناسب با شرکای تجاری کشور ارتباط بهینهای را برقرار کند.
وی افزود: ما معتقدیم بخش خصوصی کشور کره نیز باید ارتباط خود را با بخش خصوصی کشور ما همچنان حفظ کند، چرا که در غیر این صورت بخش خصوصی کره آسیب بیشتری میبیند.اقتصاد کشور جمهوری کره بر پایه اقتصاد آزاد است و بخش خصوصی این کشور در پیشانی مراودات و مناسبات تجاری قرار دارد.
مدیر کل اتاق تهران گفت: ایران نقش مهمی در تأمین انرژی مورد نیاز صنایع کشور کره دارد و در سالهای اخیر ۱۰ درصد انرژی کشور را ایران تأمین کرده است.
راسخ گفت: محور توسعه کشور کره مبتنی بر توسعه صادرات است و ما معتقدیم تحریم اخیر نفت ایران از سوی کره به دلیل فشار کشورهای غربی و آمریکا بوده است و اگر کره بخواهد از سیاستهای تحریمی دنبالهروی کند زیان اقتصادی میبیند.
راسخ گفت: بیش از دو هزار شرکت کرهای به کشور ما صادرات دارند، لذا حمایت از سیاستهای تحریمی ضربات سنگینی به آنها وارد میکند چرا که تجار کرهای تحمل از دست دادن بازار ایران را ندارند لذا باید با همفکری طرفهای تجاری ایرانی راه فرار این معضل را پیدا کنیم.
راسخ گفت: کرهایها نگرانند که چین بازار این کشور را در ایران تصاحب کند لذا باید بخش خصوصی کشور کره در این خصوص آگاهی لازم را داشته باشد.
راسخ گفت: مقامات کرهای باید با در نظر گرفتن منافع ملی دو کشور اسیر بازیهای سیاسی نشوند.
بر اساس این گزارش امروز در نشست اتاق بازرگانی تهران اعلام شد شب گذشته یک هیئت کرهای وارد ایران شده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…