Categories: اخبار نساجی

واردات شیرخشک آزاد شد

طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار در شب گذشته واردات شیر خشک به کشور به منظور پایین‌آمدن قیمت شیرخام آزاد شد و نرخ‌گذاری شیر و انواع محصولات لبنی به استاندار تهران واگذار شد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته قیمت‌‌های جدید شیرخام، شیر پاستوریزه و انواع محصولات لبنی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سازمان بازرگانی استان تهران، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و استانداری تهران جمع‌‌بندی شد و توسط استاندار تهران در شب گذشته در ستاد تنظیم بازار ارائه شد.

پس از بررسی شرایط تولید، فرآوری و قیمت‌‌های پیشنهادی، محمدرضا رحیمی ـ رییس ستاد تنظیم بازار ـ به منظور کاهش قیمت شیرخام مورد نیاز صنایع لبنی، واردات شیرخشک را که از سال گذشته از سوی وزیر جهاد کشاورزی ممنوع اعلام شده بود، آزاد کرد.

رضا باکری – دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی ـ با اعلام این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به این‌که روزانه ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ تن شیرخام تولیدی کشور برای تبدیل به شیرخشک مصرف می‌شود، قیمت شیرخشک از کیلویی ۳۵۰۰ تومان به هشت هزار تومان افزایش یافته و نرخ این محصول در کشورمان دو برابر قیمت‌های جهانی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از شیرخام به شیر خشک تبدیل می‌شود، قیمت شیرخام برای صنایع لبنی مداوم روند افزایشی داشته و هم‌چنین میزان شیرخام ورودی به صنایع لبنی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، برای تامین کسری شیرخام کارخانه‌ها مجوز واردات شیرخشک از سوی رییس ستاد تنظیم بازار به وزیر صنعت، معدن و تجارت داده شد.

باکری اظهار کرد: شیرخشک مورد نیاز کارخانه‌های شیرینی و شکلات، سوسیس و کالباس و بستنی‌‌سازی باید از طریق واردات تامین شود.

دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد: طبق دستور رییس ستاد تنظیم بازار اختیارات قیمت‌گذاری شیرخام و محصولات لبنی به استاندار تهران واگذار شد.

وی گفت: عصر امروز (چهارشنبه) میزان قیمت شیرخام و محصولات لبنی در استانداری تهران مصوب و ابلاغ خواهد شد.

به گفته‌ باکری قیمت پایه شیرخام ممتاز طبق اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران کیلویی ۸۵۰ تومان در نظر گرفته شده که این نرخ به هر میزان تعدیل شود، میزان افزایش قیمت محصولات لبنی نیز به همان میزان کاهش خواهد داشت.

دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی تصریح کرد: طبق توافق جدید با سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان از این پس طریقه‌ قیمت‌گذاری محصولات لبنی به صورت درصدی برای کلیه‌ فرآورده‌ها اعمال نخواهد شد بلکه با توجه به این‌که میزان مصرف شیرخام در هر فرآورده متفاوت است، میزان افزایش قیمت نیز براساس میزان مصرف شیرخام در هر محصول لحاظ خواهد شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

کنفرانس تخصصی مدیریت آب و بازچرخانی پساب در صنعت

شرکت جهان اروم اُیاز و شرکت جهان اروم آراز با همکاری سازمان ملی محیط زیست…

2 روز ago

انتظارات فعالان صنعت نساجی از دولت جدید

درخواست فعالان نساجی ایران از دولت برای رفع چالش‌های اساسی صنعت فعالان صنعت نساجی ایران،…

3 روز ago

فرش تبریز، مسافر ویژه المپیک ۲۰۲۴ فرانسه

المپیک ۲۰۲۴ فرصتی دیگر برای فرش تبریز است تا بار دیگر، پس از پرچم‌داری در…

4 روز ago

زندگی جدید منسوجات بازیافتی و تأثیرات زیست‌محیطی آن

صنعت نساجی یکی از مهم‌ترین صنایع جهان است که سالانه بیش از ۲.۶ میلیارد تکه،…

5 روز ago

احیای دوباره سبلان پارچه اردبیل به همت دولت

از بحران تا شکوفایی با حمایت‌های دولت سیزدهم مجتمع سبلان پارچه که شامل هفت کارخانه…

7 روز ago

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

1 هفته ago