در بحبوحه تنش بر سر جزایر مالویناس، وزیر صنایع آرژانتین شرکتهای آرژانتینی را به توقف واردات کالاهای انگلیسی فراخوانده است.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، سایت شبکه خبری پرس تی وی روز چهارشنبه (۲۹فوریه/ ۱۰ اسفند) نوشت: دبورا گئورکی، وزیر صنایع این کشور از روسای دستکم ۲۰ شرکت آرژانتینی خواست تا واردات کالا از دیگر کشورها را جایگزین کالاهای انگلیسی کنند.
براساس گزارش پرس تی وی از خبرگزاری دولتی تلام آرژانتین، وزارت صنایع آرژانتین همچنین برای کاهش کسری تجاری آرژانتین با انگلیس و اتخاذ سیاستهایی در حمایت از کشورهایی که ادعای مالکیت بوینس آیرس را بر جزایر مورد مناقشه به رسمیت میشناسند، در تلاش است.
دولت کریستینا فرناندز، رئیس جمهوری آرژانتین در ماههای اخیر تلاشها را در زمینه به کرسی نشاندن ادعای مالکیتاش برسر مالویناس و همچنین جلب حمایتهای منطقهای در این زمینه شدت بخشیده است.
هم زمان با ادامه اختلافات دیپلماتیک دو کشور بر سر جزایر مالویناس، این اقدام پیام دیگری از سوی بوینس آیرس به لندن تلقی میشود.
منابع وزارت صنایع دفاع آرژانتین اعلام کردند: “لازم است تا آرژانتین شرکای تجاری راهبردی خود را تعیین و همزمان پیام روشنی برای آن عده که هنوز از استعمار به عنوان ابزاری برای دسترسی به منابع طبیعی مردم دیگر کشورها استفاده میکنند، ارسال کند.”
تنش در روابط میان آرژانتین و انگلیس در آستانه سیامین سالروز جنگ فالکند (مالویناس) میان دو طرف بالا گرفته است.
آرژانتین همچنین روز دوشنبه از ورود دو فروند کشتی کروز انگلیسی به بندر اوشوایا، ظاهرا به دلیل بازدید آنها از جزایر فالکند جلوگیری به عمل آورد.
جزایر فالکند که در سواحل جنوبی آرژانتین قراردارد از سال ۱۸۳۳ میلادی تا کنون تحت کنترل انگلیس بوده است.
انگلیس و آرژانتین در سال ۱۹۸۲ بر سر این جزایر وارد جنگ ۷۴ روزهای شدند که با ادعای پیروزی طرف انگلیسی پایان یافت. گفته میشود ۶۴۹ نیروی آرژانتینی، ۲۵۵ نظامی انگلیس و سه نفر از ساکنان این جزایر در این جنگ کشته شدند.
در همین حال سازمان ملل از انگلیس خواسته است تا مذاکرات درباره مستعمرهزدایی این جزیره را آغاز کند که لندن ازعمل به آن سرباز زده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…