رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت از دستور وزیر نفت مبنی بر واردات هدفمند و توقف واردات کالا و تجهیزات بیکیفیت ساخت چین به طرحهای صنعت نفت خبر داد و اعلام کرد: امسال از خروج ۱۲ میلیارد دلار با خرید کالاهای نفتی ایرانی جلوگیری میشود.
سیروس تالاری در گفتگو با مهر درباره شروط جدید واردات کالاهای خارجی به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران، گفت: در شرایط فعلی کیفیت ساخت کالا و تجهیزات نفت و گاز توسط سازندگان و صنعتگران داخلی به مراتب بالاتر از سازندگان چینی و کره جنوبی است.
وی با اعلام اینکه اخیرا وزیر نفت با صدور دستورات و بخشنامههایی خواستار واردات هدفمند کالاهای خارجی به صنعت نفت و گاز کشور شده است، تصریح کرد: بر این اساس، آن دسته از کالاهایی که امکان ساخت آنها در داخل کشور وجود دارد، از سازندگان خارجی خریداری نخواهد شد.
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با تاکید بر اینکه همچنین با دستور وزیر نفت واردات کالاهای بی کیفیت خارجی و به ویژه ساخت چین به صنعت نفت کشور ممنوع شده است، بیان کرد: با این دستورات و اعمال مدیریت امکان اجرای برنامههای حمایتی از سازندگان داخلی تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی همزمان با افزایش تحریمهای خارجی فراهم میشود.
وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگر مهر مبنی بر حجم خرید کالاهای نفتی ساخت داخل توسط مجموعه صنعت نفت از ابتدای سالجاری تاکنون، توضیح داد: از ابتدای سالجاری با صدور بخشنامههای جدید وزارت نفت حجم خرید کالا و تجهیزات از سازندگان صنعت نفت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجهای داشته است.
تالاری با یادآوری اینکه پیش بینی می شود امسال حجم خرید کالاهای نفتی از سازندگان داخلی از مرز ۱۲ میلیارد دلار عبو کند، تاکید کرد: در این صورت سهم سازندگان داخلی در تامین کالاهای مورد نیاز صنعت نفت کور به حدود ۵۰ درصد افزایش می یابد.
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در ادامه یکی از مهمترین سیاستهای مقابله با تحریم نفت را ساخت و توسعه پالایشگاههای نفت و گاز عنوان کرد و افزود: ساخت این واحدهای پالایشگاهی با کالا و تجهیزات، فنآوری و لیسانس ایرانی و توقف خام فروشی اقدامی برای مقابله با تحریمها خواهد بود.
وی همچنین خواستار اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی برای واردات کالاهای خارجی به صنعت نفت شد و اظهارداشت: با توسعه ظرفیتهای بومی در ساخت کالا و تجهیزات عملا تحریمهای نفتی غرب علیه صنعت نفت خنثی میشود.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…