ورود به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، کلید حل مشکلات صنعت نساجی

 

استاندار اصفهان گفت: با توجه به اینکه یک سوم جایگاه اعضای حقیقی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به صنعت نساجی اختصاص داده شده، مجرای حل مشکلات این صنعت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است.

به گزارش ایمنا رسول زرگرپور در جلسه بررسی مسائل و مشکلات صنعت نساجی استان که با حضور معاون سیاسی –امنیتی و اجتماعی استانداری و دبیران اتحادیه ها و روسای انجمن نساجی استان برگزار شد، بیان داشت: صنعت نساجی اصفهان جایگاه خاصی را در کشور و استان دارد.

وی با بیان اینکه حدود یک چهارم واحدهای صنعت نساجی کشور در استان اصفهان فعالیت می کنند، گفت: صنعت نساجی اشتغال زایی بالایی دارد و ۲۲درصد از اشتغال استان به این صنعت مربوط می شودلذا اهمیت ویژه ای برای استان دارد.

زرگرپور به مشکلات بخش صنعت اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم که مناسب ترین مکان برای بیان مشکلات صنعت، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است چرا که تصمیمات این شورا تضمین اجرایی دارد و در سال گذشته ۷۵ درصد مصوبات آن مربوط به استان و ۲۵ درصد مربوط به مسائل ملی بوده است که توانسته در حل مشکلات اقتصادی بسیار موثر باشد.

وی افزود: بر اساس گزارش اتاق بازرگانی بیش از ۸۰ درصد مصوبات استانی این شورا اجرایی شده است و به عنوان مثال تمام پیشنهادات ارائه شده در خصوص مالیات بر ارزش افزوده در کشور طرح شده است.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه مدیریت استان مشکلات صنعت نساجی را پیگیری کرده است، اظهار داشت: در انتخاب ۱۰ نفراعضای حقیقی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان ۳ نفر از بخش صنعت نساجی انتخاب شده اند که سعی شده در تصمیم گیری های مدیریت استان، نمایندگان صنعت نساجی حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه بستر برای طرح مشکلات صنعت نساجی به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی فراهم شده است، افزود: مدیریت استان یک سوم جایگاه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را به این صنعت اختصاص داده و مجرای حل مشکلات صنعت نساجی این شورا است.

زرگرپور به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدی اشاره کرد و افزود: تاکنون سه جلسه از این کارگروه تشکیل شده است و صنایع نساجی که با مشکل مواجه هستند می توانند از طریق یکی از ورودی های کمیسیون کارگری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا اتاق بازرگانی و اداره کل تعاون و،کار و رفاه اجتماعی برای حل مشکلات خود به این کارگروه ورود پیدا کنند.

وی با بیان اینکه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر گردید واحد هایی که با مشکل مواجه هستند و درخواست تسهیلاتی دارند بایستی طرح خود را در خصوص چگونگی استفاده از تسهیلات ارائه نمایند اظهار داشت: اولویت معرفی واحد نساجی مشکل دار به کارگروه مذکور شامل واحد هایی خواهد شد که طرح خود را کامل تر و زودتر معرفی کنند.

استاندار اصفهان تاکید کرد: تمام تلاش مدیریت استان حفظ اشتغال موجود و حرکت به سمت ایجاد اشتغال جدید است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

2 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

2 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

4 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

5 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

6 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago