Categories: اخبار نساجی

وزارت صنعت قاطعانه با عرضه قطره‌چکانی محصولات پتروشیمی در بورس برخورد کند

 

 رییس هیات مدیره انجمن صنایع همگن پلاستیک گفت: وزارت صنعت باید با قاطعیت مانع بازگشت حجم عرضه پتروشیمی ها به روال قبل یعنی عرضه های قطره چکانی در بورس شود.

جواد میر حیدری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با گذشت نزدیک به دو ماه از آزادسازی قیمت محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران، روند معاملات و قیمت‌ها در خصوص بیشتر محصولات به شیوه مطلوبی دنبال می شود اما در این بین عرضه چند کالا در بورس کاهش یافته که وزارت صنعت، معدن و تجارت باید با قاطعیت مانع بازگشت حجم عرضه پتروشیمی ها به روال قبل یعنی عرضه های قطره چکانی در بورس شود.

رییس هیات مدیره انجمن صنایع همگن پلاستیک افزود: اوضاع معاملات محصولات پتروشیمی قابل قیاس با همین دو ماه پیش نیست، به طوریکه از اواسط تیر ماه با تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت قیمت محصولات پتروشیمی از طریق سازوکار معاملاتی بورس کالا آزاد شد که واقعی شدن قیمت ها، تقاضای کاذب و دلالی را از بازار پتروشیمی حذف کرده است.

وی اضافه کرد: البته قرار بود که مجتمع های پتروشیمی کل تقاضای واقعی بازار را جواب دهند اما در برخی از محصولات شاهد افت حجم عرضه هستیم که همه فعالان صنعت پتروشیمی انتظار دارند وزارت صنعت، معدن و تجارت، پتروشیمی ها را مجاب به عرضه بیشتر برخی محصولات در بورس کالا بکند.
رییس هیات مدیره انجمن صنایع همگن پلاستیک تصریح کرد: صنایع پایین دستی به مواد اولیه نیاز دارند و نباید عرضه های محدود پتروشیمی ها، قیمت را به صورت کاذب بالا ببرد، از این رو رصد دقیق میزان عرضه پتروشیمی ها و مقایسه با حجم تولید باید در دستور کار مسوولان مربوطه قرار گیرد.

وی با اشاره به کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی گفت: قرار است تا فروش های اعتباری مجتمع های پتروشیمی در بورس کالا آغاز شود که در صورت تحقق این امر، مشکل نقدینگی نیز تا حدود زیادی حل می شد.

میر حیدری در پایان تاکید کرد: اوضاع فعلی معاملات محصولات پتروشیمی به مراتب بهتر از همین دو ماه قبل است چراکه نوسان غیر منطقی قیمت کالاها، بالا و پایین بردن دلخواه قیمت ها و از همه مهم تر استفاده از شکاف قیمتی بورس و بازار توسط واسطه ها به پایان رسیده و همه فعالان بازار، بورس کالا را به عنوان مرجع و بازار اصلی پتروشیمی مورد توجه قرار می دهند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

2 ساعت ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

3 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago