سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در راس هیئتی بلند پایه از مقامات اقتصادی صبح امروز سه شنبه برای شرکت در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به آمریکا سفر کرد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح امروز در راس هیئتی بلندپایه از مقامات اقتصادی کشور برای شرکت در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به امریکا سفر کرد.
بهروز علیشیری رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و معاون وزیر، حسینی وزیر اقتصاد کشورمان را همراهی می کند.
این در حالی است که روز گذشته نیز محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی کشورمان برای شرکت در این اجلاس عازم سفر شد.
اجلاس بهاره امسال در روزهای۲۲-۲۰ آوریل ۲۰۱۲ (۳-۱ اردیبهشت۱۳۹۱) برگزار می شود. نشست مشترک صندوق بین المللی پول (IMF) و گروه بانک جهانی(World Bank Group) همه ساله در دو نوبت و با حضور روسای کل بانک های مرکزی و وزرای اقتصادی و دارایی کشورهای عضو برگزار میشود.
اجلاس بهاره در اواخر فروردین ماه و اجلاس پائیزه (سالانه) به طور معمول در اواسط مهرماه در واشنگتن برگزار میگردد و هر سهسال یک بار نیز یکی از کشورهای عضو به عنوان میزبان اجلاس سالانه تعیین میشود.
از مهمترین نشستهای این اجلاس، میتوان به میزگردهای اقتصادی با حضور مقامات ارشد صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، نشست وزرا و روسای کل گروه ۲۴، نشست معاونین گروه ۲۴، اجلاس کمیته پولی و مالی بین المللی (IMFC) و کمیته توسعه (DC) اشاره نمود.
در حاشیه اجلاس، مقامات اقتصادی کشورمان ملاقاتهایی با مسئولین ارشد بانکهای مرکزی و وزرای اقتصادی کشورهای مختلف در مورد مسائل بانکی، اقتصادی و منطقهای خواهند داشت.
پیش بینی شده است که جلسهای میان مدیرعامل صندوق بینالمللی پول، روسای کل، وزرای اقتصاد و روسای منطقهای حوزه خاورمیانه و شمال آٰفریقا نیز برگزار شود.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…