Categories: اخبار نساجی

وزیر تعاون،کار و رفاه: بهترین حالت کار ادارات روزی نیم ساعت

 

 

نفت دیگر طلا نیست

وزیر تعاون، کار و رفاه با اعلام اینکه اگر روزانه ۸ ساعت کار مفید در کشور انجام شود، سالیانه ۴۸ هزار میلیارد ساعت کار خواهیم داشت، گفت: هم اکنون کار مفید روزانه در ادارات نیم ساعت و در بخش صنعت ۲.۵ ساعت است.

به گزارش مهر، علی ربیعی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سابق و جدید بانک توسعه تعاون گفت: هم اکنون بیست میلیون شغل در ایران داریم که اگرضرب در ۸ ساعت در روز و همچنین ضرب در۱۰ ماه کاری سال و ۳۰ روز ماه شود آن وقت یک ثروت ۴۸ هزار میلیاردی ساعتی از کار به دست می آید که این سرمایه اصلی کشور است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: هم اکنون در بهترین حالت در ادارات روزانه نیم ساعت و در صنعت دو و نیم ساعت کار مفید انجام می شود که باید گفت امروز دیگر نفت طلا نیست بلکه بلا شده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: در تغییر و تحولاتی که اتفاق می افتد شاید یک دلیل افراد باشد و دلیل دیگر استفاده از افراد تخصصی تر، برخی تغییرات من در زیر مجموعه های وزارتخانه به این دلیل بود که افراد اطلاعات کافی در حوزه های مختلف نداشتند اما بعضی تغییرات به دلیل استفاده از ایده های نو و افراد تازه نفس است.

وی افزود: تعاون می تواند بخش عدالت گرایانه خصوصی سازی را در کشور ایجاد کند با این حال امروز خصوصی سازی وضع خوبی ندارد و خصوصی سازی واقعی ناچیز بوده است که البته ساختارهای دولتی به شکلی بود که واگذاری ها بیشتر به شبه دولتی ها صورت گرفت تا بخش خصوصی واقعی.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بهترین حالت استفاده از نقدینگی در دست مردم فعالیت تعاونی ها است که اگر بخش تعاون فراموش شود ممکن است در مسیرهایی بیافتیم که فاصله طبقاتی بالا برود.

وی گفت: نگاه به تعاونی ها مطرح کردن ویترینی برای اقتصاد و بخش شعاری کار نیست، اما با این حال امروز بخشی از تعاونی ها در مسکن مهر زمین گیر شده اند و باید برای خروج بخش تعاون از این وضعیت برنامه ریزی شود.

ربیعی با اعلام اینکه شغل فقط در صنایع بزرگ نیست و امروز تنها ۵ درصد مشاغل کشور در این بخش ایجاد شده است، افزود: بخش خدمات می تواند شغل زیادی ایجاد کند. وی با تاکید بر اینکه یک مطالعه نشان داد که شکست بخشهایی مانند فرش و نساجی به دلیل نبود نیروی شاغل طراح بوده است، اظهار داشت: اینها مشاغل کوچکی است که می توان از طریق تعاونی ها ایجاد و گسترش داد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago