Categories: اخبار نساجی

ویلا در رامسر ۵ میلیون تومان

در چند روز گذشته پیامک جالبی به تلفن‌همراه تعداد زیادی از شهروندان تهرانی ارسال شده که متن آن از فروش ویلا در یکی از شهرهای شمالی با کمترین قیمت ممکن حکایت دارد.

به گزارش روز چهارشنبه سرویس اقتصادی جام نیوز، در چند روز گذشته پیامک جالبی به تلفن‌همراه تعداد زیادی از شهروندان تهرانی ارسال شده که متن آن از فروش ویلا در یکی از شهرهای شمالی با کمترین قیمت ممکن حکایت دارد.

در متن این پیامک نوشته شده است: «فقط با ۵۰ قسط ۱۰۰ تومانی در رامسر صاحب یک ویلای مبله شوید».

دریافت‌کنندگان این پیامک در ابتدا تصور می‌کنند اگر فقط ۵ میلیون تومان در طول ۴ سال بپردازند، می‌توانند در سبزترین شهر شمالی کشور که کوچک‌ترین ویلا در آن حداقل ۵۰ میلیون تومان قیمت دارد، صاحب ملک شوند.

اما اصل این آگهی پیامکی عبارت است از: فروش ویلا در قالب «مالکیت زمانی» یا همان «time sharing» که در این شیوه، ویلای مبله‌شده در رامسر به ۵۰ نفر با ۵۰ سهم یکسان فروخته می‌شود طوری‌که هر خریدار فقط یک هفته در سال می‌تواند از ویلا استفاده کند و مابقی روزهای سال، ویلا به ۴۹ نفر دیگر، اختصاص می‌یابد.

گزارش «دنیای‌اقتصاد» از واقعیت درج نشده در این پیامک حاکی است: قیمت واقعی این ویلا ۲۵۰ میلیون تومان است که بین ۵۰ نفر تقسیم می‌شود. صاحب پیامک می‌گوید هر سهم از ۵۰ سهم ویلا، پس از خریداری، به نام فرد خریدار منتقل می‌شود.

حال سوال این است: آیا استفاده از این روش برای اقامت یک هفته‌ای در شمال، صرفه اقتصادی دارد؟

همین الان در شهر رامسر، اجاره‌بهای بهترین ویلای مجهز به امکانات رفاهی، برای اجاره یک هفته‌ای، روزی حداکثر ۵۰۰ هزار تومان است؛ بنابراین اگر قرار باشد با خرید ویلا، فقط یک هفته بتوانید از آن استفاده کنید، شاید بهتر باشد، کمتر از این رقم را برای اجاره بهترین ویلا هزینه کنید. البته در صورت انتخاب روش اجاره ویلا در مقابل «مالکیت زمانی»، یک ریسک تازه‌ای مطرح می‌شود و آن، افزایش سالانه اجاره‌بها است به این معنی که اگر امسال برای اجاره یک هفته ویلا، ۵.۳ میلیون تومان پول لازم است، سال آینده این رقم به ۴ میلیون تومان و سال‌های بعد عدد آن از ۵ میلیون تومانی که الان برای مالکیت زمانی یک ویلا لازم است، تجاوز می‌کند. این در حالی است که در شیوه خرید مالکیت زمانی، عدد پرداخت شده برای کل دوران استفاده –سال‌های متمادی- ثابت خواهد بود

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

7 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 هفته ago