در سال ۱۳۸۱ با مشارکت سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران شرکت جدیدی با مشارکت ۴۵ درصد متعلق به سازمان گسترش صنایع ایران و ۱۰ درصد سهام مدیریتی، دوره جدیدی از کار را آغاز کرد.
در مدت ۱۸ ماه ماشینآلات مورد نیاز خریداری، نصب و راهاندازی شد و در حال حاضر واحد بافندگی این کارخانه ۳۵ تا ۴۵ درصد نخهای تولیدی را جذب میکند.
اینها سخنان مدیرعامل کارخانجات نساجی فردوس است که در ادامه با گلایههایی قابلتأمل از بیتدبیری مسئولان و ایرادات برخی قوانین همراه میشود.
احد کرمانی امروز در گفتوگو با فارس در فردوس با اشاره به اینکه در بخش دوزندگی کارخانه نساجی فردوس نیز روزانه حدود ۱۰۰ تا یکهزار و ۲۰۰ لباس مردانه و بچهگانه تولید میشود، یادآور شد: با جذب نیروی کار بیشتر، میزان تولید در این بخش قابل افزایش است.
وی در ارتباط با آموزش نیروی کار ماهر و توجه به کیفیت کار گفت: مهارت نیروی کار، کیفیت و بازاریابی از اولویتهای کارخانه نساجی است و در حال حاضر محصولات این کارخانه به اقصی نقاط کشور عرضه میشود، چراکه به علت تحریمها امکان صادرات به دیگر کشورها وجود ندارد.
مدیرعامل کارخانجات نساجی فردوس با انتقاد از قاچاق لباس و پارچه از خارج کشور که سبب کسادی بازار تولیدکنندگان داخلی شده است، گفت: چنانچه اینگونه کالاها توقیف شود پس از مدتی که صاحبان کالا برای ترخیص اقدام نمیکنند با عنوان کالاهای متروکه و با قیمت ارزانتر روانه بازار میشود که این خود صدمات جبرانناپذیری به شرکتهای نساجی ایران وارد میکند.
کرمانی، به مردم پیشنهاد داد تا با استفاده از تسهیلات نسبت به خرید ماشینهای بافندگی اقدام کنند، چراکه هر یک از این ماشینها که در یک خانه معمولی نیز قابل نصب است میتواند سبب اشتغال چهار نفر در سه شیفت کاری شود و شرکت نساجی شهرستان فردوس نیز میتواند نسبت به تامین نخ مورد نیاز اینگونه ماشینها همکاری لازم را داشته باشد.
تولید روزانه ۱۱ تن نخ در کارخانه نساجی فردوس
مدیرعامل کارخانجات نساجی فردوس در ارتباط با تامین مواد اولیه کارخانه افزود: مواد اولیه کارخانه شامل پنبه و پلیاستر است که بخشی از استان و از شهرهای سرایان، بشرویه و مشهد خریداری و بقیه نیز از کشورهایی مانند هند، کره و چین تامین میشود.
وی همچنین به فروشگاه عرضه محصولات نساجی در جوار کارخانه اشاره و تصریح کرد: سعی کردیم با راهاندازی این فروشگاه محصولات شرکت را از تولید به مصرف عرضه کنیم.
کرمانی یادآور شد: توسعه تولید منسوجات در زمینههای مختلف ریسندگی، بافندگی و دوزندگی جزو برنامههای آینده کارخانه نساجی فردوس است که البته نیاز به اعطای تسهیلات و یاری رسانی دولت و مردم دارد.
مدیرعامل کارخانجات نساجی فردوس گفت: این کارخانه فعالترین و بزرگترین واحد صنعتی خراسانجنوبی است که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ آغاز و در ۱۰ سال گذشته توانسته است روزبهروز بر کیفیت محصولات خود بیفزاید.
وی با اشاره به اینکه نساجی در ایران با سابقه ۴۰۰۰ ساله خود توانسته است در بیش از ۱۰۰سال پیش به مرحله صنعتیشدن راه پیدا کند، افزود: در حال حاضر سکوت سنگینی بر فضای کارخانجات نساجی کشور حاکم شده که این زنگ خطری برای تولیدکنندگان است و برای رونق بیشتر صنعت نساجی به حمایت بیشتر مسئولان نیاز است.
کرمانی نخهای پنبهای، ویسکوز و پلیاستر را از جمله تولیدات کارخانه نساجی فردوس اعلام و تصریح کرد: روزانه ۱۱ تن نخ در این کارخانه تولید و در بازارهای استانهای خراسان رضوی، تهران، اصفهان و یزد به فروش میرسد.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…