پار چه های سه بعدی :: امروزه در صنعت حلقوی تاری پارچه های سه بعدی با ضخامتی بین ۲۵ تا ۶۵ میلیمتر قابل تولید هستند که تا کنون امکان تولید آنها وجود نداشت.در نمایشگاه ایتمای سال ۲۰۰۳ ، پیشرفتها بر روی پارچه های حلقوی سه بعدی معطوف شده بود.
شرکت کارل مایر مدلی از ماشین های راشل دو میله سوزن را به بازار عرضه نمود که ذارای ۶ شانه بوده و صرفا برای تولید پارچه های سه بعدی طراحی شده بود. این ماشین قادر است که پارچه های سه بعدی تا قطر ۶۰ میلیمتر را نیز تولید کند.شرکت لیبا نیر مدلی از ماشین راشل دو میله سوزن را ارائه نموده که مجهز به ۶ شانه بوده و قادر به تولید پارچه با قطر ۱۵ میلیمتر می باشد.عرض کاری این ماشین از ۸۴ تا ۱۳۰ اینچ متغیر است.
درصنعت حلقوی پودی نیز برخی تولید کنندگان ماشین های گردباف برخی از مدل های تولیدی خود را برای تولید پارچه های سه بعدی ارایه داده بودند. این پارچه ها طبیعتا در برخی خصوصیات مکانیکی با پارچه های سه بعدی حلقوی تاری متفاوتند. کارخانه تروت المان مدلی را با قطر ۳۰ اینچ ، گیج ۳۲ و ۷۲ ابزار برای تولید پارچه های سه بعدی با مصارف البسه زیر عرضه نموده است. شرکت مایر اند کی و نیز شرکت مونارچ نیز ماشینهای گردباف دو رو سیلندری را برای تولید این پارچه ها عرضه داشته اند. مدلهای ارائه شده شرکتهای مذکور عبارتند از
Monarch…….. V-LEC 6BS Terrot…… UCC572
Mayer & Cie …… OV 3.2 QC Liba….. DG506-15
Karl Mayer……… HDR 6EL
————————————————————————————
————————————————————————————
تحریریه مجله نساجی کهن
ارسال مقالات و ترجمه جهت انتشار در سایت : info@kohanjournal.com
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…