اخبار فرش ماشینی

پانزدهمین دوره نمایشگاه نخ و الیاف استانبول

نمایشگاه نخ و الیاف استانبول دومین نمایشگاه بزرگ نخ و الیاف در جهان

به گزارش سرویس ترجمه مجله کهن صنعت نساجی ترکیه به واسطه کاشت و برداشت پنبه مرغوب در سال‌های اخیر پیشرفت‌هایی داشته است از جمله تبدیل به یک قطب صادراتی پنبه در جهان. صادرات پنبه و الیاف تولیدی در ترکیه به همراه سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در صنعت نساجی روند صعودی به خود دیده است. ترکیه ضمن قرار گرفتن در میان بزرگترین تولیدکنندگان پنبه در دنیا حتی توانسته در تولید و پردازش الیاف و نخ حرفی برای گفتن داشته باشد. صنعت نخ به طور مداوم در حال افزایش صادرات خود به واسطه محصولاتی با ارزش افزوده بالا مانند محصولات تولید شده با کارایی بالا و نخ های زیست محیطی است.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نخ استانبول قرار است صنعت نخ و الیاف دنیا را در روزهای ۱۴ تا ۱۷ آوریل ۲۰۱۸ (۲۵ تا ۲۸ فروردین ۱۳۹۶) در مرکز نمایشگاهی Tüyap گرد هم آورد. شرکت‌کنندگان از اروپا و بسیاری از کشورهای جهان می‌توانند در این چهار روز نوآوری‌ها و محصولات صاداتی خود را به نمایش گذاشته و نام تجاری خود را تقویت کنند. بازدیدکنندگان این نمایشگاه قادر خواهند بود ضمن بازدید از محصولاتی همچون نخ پلی استر، نخ اکریلیک، نخ‌های پشم، الیاف و بسیاری از انواع دیگر نخ تولیدشده توسط تولیدکنندگان مختلف جهان با متخصصین و محققین و مدیران این شرکت‌ها نیز از نزدیک صحبت کنند.

 

برگزاری دو نمایشگاه نساجی دیگر در همان تاریخ و مکان

در تاریخ ۲۵ تا ۲۸ فروردین یعنی همزمان با نمایشگاه نخ دو نمایشگاه دیگر معتبر در حوزه نساجی، نمایشگاه ITM و نمایشگاه HIGHTEX نیز برگزار خواهد شد. در این تاریخ بزرگترین سازندگان ماشین‌آلات نساجی دنیا و نیز معتبرترین شرکت‌های حوزه منسوجات فنی و بی‌بافت گرد هم خواهند آمد تا آخرین دستاوردهای خود را در معرض عموم بگذارند.

موفقیت بزرگ در دوره قبل

دوره قبل که در بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار شد از ۱۲۳ کشور ۸۷۵۵ بازدیدکننده از نزدیک از این نمایشگاه بازدید کردند. این نمایش با موفقیت‌های پی در پی خود توانسته تبدیل به دومین نمایشگاه بزرگ در حوزه نخ و الیاف شود و در دوره قبل ۲۵۸ شرکت از ۲۲ کشور جهان را در خود جای داد.

 

هیئت‌های تجاری از ۱۹ کشور

شرکت‌های حاضر با هدف یافتن بازارها و مشتریان جدید در این نمایشگاه به نوعی میزبان هیئت‌های تجاری از کشورهای آذربایجان، بلغارستان، ارمنستان، گرجستان، هند، مراکش، ایران، قرقیزستان، لبنان، کوزو، مقدونیه، مصر، مولداوی، ازبکستان، روسیه، صربستان، سوریه، تونس و اکراین خواهند بود.

 

کاشت و تولید پنبه در جهان

هندو اولین کشور از لحاظ کاشت و تولید پنبه در سطح جهان به شمار می‌رود. در میزان مصرف نیز چین اولین رتبه را در دنیا دارد. طبق برآوردهای دپارتمان کشاورزی ایالات متحده (USDA) در ماه مِی(خرداد) برحسب میزان تقاضا و عرضه پنبه در دنیا بیش از ۴ میلیون تن پنبه تولید می‌شود که ۶ میلیون تن در هند، نزدیک به ۵ میلیون تن در چین و ۳.۲ میلیون تن نیز در آمریکا تولید می‌شود. میزان تولید پنبه در ترکیه نیز طبق همین محاسبات در ماه مِی حدود ۶۵۳هزار تن تخمین زده شده است. مطابق با آمار دپارتمان کشاورزی ایالات متحده (USDA) در طول سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میزان پنبه تولید شده در دنیا ۲۲.۷ میلیون تن بوده که در مقابل ۲۷.۱ میلیون تن مصرف شده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago