پاویون فرش دستباف ایران در نمایشگاه دموتکس چین برپا می شود

 

پس از آنکه مرکز ملی فرش ایران در ابتدای دی ماه امسال از صادرکنندگان فعال فرش ایران دعوت کرد تا آمادگی خود را برای شرکت در پاویون فرش ایران در نمایشگاه بین المللی دموتکس چین تا قبل از نهم دی ماه ۹۱ اعلام کنند، روز گذشته شرکت سهامی فرش ایران میزبان برخی از داوطلبان در نشست هماهنگی برای برپایی بهینه پاویون فرش دستباف ایران در نمایشگاه دموتکس چین بود.

ایران در نمایشگاه دموتکس چین که از ۶ تا ۸ فروردین ماه ۹۲ (۲۶ تا ۲۸ مارس ۲۰۱۳) در شهر شانگهای برگزار می شود، بصورت رسمی در یک پاویون حضور خواهد یافت. به همین منظور مرکز ملی فرش ایران، شرکت سهامی فرش را به عنوان مجری این پاویون تعیین و معرفی نموده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی فرش، این شرکت با دعوت از علاقمندان به شرکت در این نمایشگاه، برای ایجاد هماهنگی و حضوری شایسته، روز گذشته نشستی را فراهم آورد.

در این نشست علاوه بر ارایه کتاب راهنمای تجارت با کشور چین و نیز دستورالعمل شرکت در نمایشگاه، مدل غرفه سازی و جانمایی های انجام شده نیز به آگاهی شرکت کنندگان رسید.

مرکز ملی فرش ایران به منظور حمایت از تولیدکنندگان و تجار فرش بخشی از هزینه های شرکت در نمایشگاه های بین المللی را تقبل می نماید. این حمایت در برخی موارد از طریق ایجاد پاویون و گردآوردن داوطلبان شرکت در آن انجام می پذیرد.

مرکز ملی فرش ایران ۴۰ درصد هزینه های غرفه و غرفه سازی را به عنوان یارانه تقبل خواهد نمود. این در حالی است که شرکت کنندگان بر اساس ضوابط اعلام شده از سوی مرکز ملی فرش ایران باید هزینه حداقل ۲۵ متر فضای نمایشگاهی را به مبلغ هر متر مربع ۳۳۰ دلار (جمعا ۸۲۵۰ دلار) پرداخت کنند.

ایران در نمایشگاه دموتکس هانوفر آلمان نیز که از ۲۳ تا ۲۶ دیماه ۱۳۹۱ برگزار گردید پاویونی را تدارک دیده بود که در مجموع عملکرد مناسبی نداشت.

 

ناگفته نماند برخی از شرکت های ایرانی به صورت مستقل و بصورت منفرد در این نمایشگاه ها شرکت کرده و می کنند.

اصل گردآوردن شرکت های ایرانی در یک محل از آنجا که می تواند موجب همپوشانی گردیده و امکان ارایه خدمات بهتر و بیشتری را به بازدیدکنندگان فراهم کند بسیار مطلوب و پسندیده است. اما همین امر در صورتیکه از سوی مجری طرح و شرکت کنندگان با دقت و بدرستی انجام نشود می تواند آثار بدی را در پی داشته باشد.

گرچه مرکز ملی فرش ایران تا کنون نتوانسته است با ارایه برنامه جامع و مناسبی از این رویداد به عنوان فرصتی مغتنم به نفع فرش دستباف ایرانی بهره برداری کند ولی همچنان این امید باقی است که شرکت کنندگان با حضور فعالانه در تدارک حضور در اینگونه نمایشگاه ها محتوا و تاثیر آن را آنچنان که شایسته است افزایش دهند و کار را تنها به مرکز و مجری واگذار ننمایند.

 

منبع: کارپتور

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

24 ساعت ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

2 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

2 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

2 روز ago

تفکر طراحی رویکردی برای خلق محصولات کاربرمحور و نوآورانه

تفکر طراحی روش یا رویکردی است که به افراد (مانند مدیران محصول یا طراحان محصول)…

3 روز ago