پایگاه اینترنتی سیتیزن طی گزارشی اعلام کرد به دنبال تشدید تهدیدات آمریکا بر ضد پاکستان مقامهای اسلام آباد بر سر دو راهی سختی برای واردات گاز طبیعی از ایران یا تسلیم شدن در برابر سیاست های آمریکا قرار گرفته اند .
به گزارش بی باک به نقل از پایگاه اینترنتی سیتیزن، پاکستان که با کمبود شدید انرژی روبرو است قصد دارد برای تامین بخش مهمی از نیاز انرژی خود گاز طبیعی مورد نیاز را از طریق خط لوله از ایران وارد کند .
بر اساس این گزارش آمریکا تا کنون بارها مخالفت خود را با اجرای این پروژه اعلام کرده است . هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در تازه ترین اظهارات خود نسبت به اجرای پروژه خط لوله انتقال گاز از ایران هشدار داد و گفت اگر مقامهای پاکستانی این پروژه را اجرا کنند بی شک با تحریمهای شدید آمریکا روبرو خواهند شد و این به ضرر اقتصاد شکننده این کشور خواهد بود .
بر این اساس حنا ربانی وزیر خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد اسلام آباد تسلیم فشارهای خارجی نخواهد شد و این پروژه را اجرا خواهد کرد . اجرای این پروژه به نفع امنیت انرژی و منافع ملی پاکستان خواهد بود .
وی افزود پاکستان با بحران واقعی انرژی روبرو است و باید هر چه سریعتر انرژی مورد نیاز خود را تامین کند . یوسف رضا گیلانی نخست وزیر پاکستان نیز تاکید کرد اجرای پروژه خط لوله گاز ایران به نفع پاکستان است و اسلام آباد برای تنظیم روابط خارجی خود با سایر کشورها منافع ملی خود را در نظر خواهد گرفت .
عبدالبسیط سخنگوی وزارت خارجه پاکستان نیز تاکید کرد ما منافع ملی و مواضع خاص خود را داریم . امیدوارم اجرای پروژه انتقال گاز ایران به پاکستان تا سال ۲۰۱۴ میلادی تکمیل شود .
پاکستان و ایران پیش از این بر سر تکمیل این پروژه تا اواسط سال ۲۰۱۴ به توافق رسیده اند . ایران جولای سال گذشته اعلام کرد بخش ایرانی این پروژه را در مرزهای خود به پایان رسانده است . بیش از ۱۱۷۲ کیلومتر از این پروژه ۲۷۷۵ کیلومتری در داخل مرزهای ایران قرار دارد .
بر اساس توافق دو کشور ایران روزانه ۲۱.۵ میلیون متر مکعب گاز به پاکستان صادر خواهد کرد . تهدیدات کلینتون در حالی است که ایران پیشنهاد صادرات روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت خام به پاکستان را مطرح کرده است و همچنین ایران موافقت خود را با اعطای وام ۲۵۰ میلیون دلاری به پاکستان برای اجرای پروژه خط لوله انتقال گاز اعلام کرده است . اجرای این طرح از سال ۱۹۹۵ میلادی تا کنون به تاخیر افتاده است . در ابتدا قرار بود هند نیز در این پروژه موسوم به خط لوله صلح مشارکت کند ولی به دنبال فشارهای آمریکا و به بهانه قیمت گاز صادراتی ایران و امنیت خط لوله از این پروژه انصراف داد .
عرفان قاضی سخنگوی وزارت نفت پاکستان تاکید کرد هیاتی از این کشور طی ماه جاری به تهران سفر خواهد کرد تا در خصوص نحوه پرداخت پول نفت صادراتی ایران با مقامهای این کشور رایزنی کند . آمریکا به پاکستان پیشنهاد داده است تا در صورت انصراف از پروژه خط لوله گاز ایران گاز مورد نیاز این کشور را از طریق ترکمنستان تامین کند .
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…