Categories: اخبار نساجی

پتروشیمی ها پیشتاز صادرات شدند/ صادرات ۱.۲ میلیارد دلار کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

 

 

    گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اعلام کرد که در فروردین ماه گذشته ۱.۲ میلیارد دلار کالا و حامل های انرژی از این گمرک صادر شده است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت نفت، ٣ هزار و ٣٨٨ تن کالا به ارزش ٣۶ میلیون و ٨٧۵ هزار و ۵۴۴ دلار در فروردین ماه امسال از طریق اداره کل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس وارد کشور شده است که عمده کالاهای وارد شده تجهیزات پالایشگاهی و مواد شیمیایی مورد استفاده پتروشیمی ها و فازها بوده است.

خداداد رحیمی مدیرکل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اعلام این مطلب گفت: در این مدت ٢ تن کالا به ارزش ١١٠ هزار دلار از این گمرک ورود موقت شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ١٠٠ درصد و از نظر ارزش ١٠٨ درصد رشد نشان می دهد.

وی افزود : همچنین ١٣۶ تن کالا به ارزش ۵۵٩ هزار و ١۴٧ دلار تحت رویه ترانزیت خارجی به داخل کشور حمل شده است که در مقایسه با مشابه سال قبل از نظر ارزش ٢۴۶ درصد رشد نشان می دهد.

۴٠٧ هزار و ٨١۵ تن کالا به ارزش ٣٧۵ میلیون و ۴٠٠ هزار و ٩٠٣ دلار تحت رویه کاپوتاژ به داخل کشور حمل شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ٣٣ درصد و از نظر ارزش ۵۴ درصد رشد نشان می دهد.

برپایه گزارش روابط عمومی اداره کل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ۵۵٩ هزار و ۵۵۵ تن کالای غیر نفتی شامل محصولات تولیدی منطقه به ارزش ۴٨٧ میلیون و ٧٨٨ هزار و ۴١١ دلار به خارج از کشور صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش ٩ درصد رشد نشان می دهد.

همچنین ٨۴۶ هزار و ٢٣۵ تن میعانات گازی به ارزش ٧٧٨ میلیون و ٨١۵ هزار و ۴۵٧ دلار از اداره کل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به خارج از کشور صادر شده است که در مقایسه با مشابه سال قبل از نظر وزن ٣٨ درصد و از نظر ارزش ۴۴ درصد رشد نشان می دهد.

مدیرکل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اظهار کرد: در مجموع در مدت یاد شده، بیش ١ میلیون و ۴٠۵ هزار و ٧٩٠ تن کالا شامل هوی اند، پلی اتیلن سبک و سنگین ، دی اتیلن گلایکول ، مونو و تری اتیلن گلایکول ،کود اوره ، بوتان ، پروپان ، میعانات گازی ، پارازایلین ، سیمان و متانول به ارزش ١ میلیارد و ٢۶۶ میلیون و ۶٠٣ هزار و ٨۶٨ دلار از این گمرک به خارج از کشور صادر شده است که در مقایسه با مشابه سال قبل از نظر وزن ١١ درصد و از نظر ارزش ٢٨ درصد رشد نشان می دهد

اغلب این محصولات به کشورهای چین، ژاپن، امارات متحده عربی، هند، ترکیه، عراق، تایوان، تایلند، مالزی، ویتنام ، افغانستان، پاکستان ، ارمنستان ، روسیه ، موزامبیک ، مصر ، سوریه ، ترکمنستان، تاجیکستان، اکراین، قطر ، تانزانیا ، فیلیپین ، غنا ، کنیا ، آذربایجان ، گرجستان ، کره جنوبی و مکزیک صادر شده است که سهم میعانات گازی از کل کالاهای صادراتی از نظر وزن ۶٠ درصد و از نظر ارزش ۶١ درصد بوده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

22 ساعت ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

2 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

3 روز ago

استراتژی جدید شرکت آراز در زمینه صادرات محصولات (ویدیو)

نوآوری و کیفیت در قطعات و تجهیزات نساجی با استراتژی جهانی جولا (گروه صنعتی بازرگانی…

3 روز ago

پیشگامی فرافن هوا در معرفی تکنولوژی‌های نوین هوای فشرده (ویدیو)

شرکت فرافن هوا با هدف معرفی تکنولوژی‌های نوین در صنعت هوای فشرده امسال دو تکنولوژی…

3 روز ago

توسعه صنعت نساجی در ایران: از حضور بین‌المللی تا چالش‌های جدید (ویدیو)

شرکت پلاستو ماسوره کار همیشه در نمایشگاه‌های بین‌المللی حضور داشته است، و امسال نیز برای…

4 روز ago