یک کارشناس اقتصادی با اشاره به آغاز پرداخت تسهیلات از سوی بانک جهانی به ایران گفت: این اقدام بانک جهانی در حد خود برای کشور می تواند موثر باشد اما باید توجه کرد که بدون بررسی کامل نباید به این عمل خوشبین بود.
محسن کوهکن ریزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان آنکه ما نمی توانیم بگوییم که نیازهایی داریم و این نیازها قابل تامین است اما منابع آن را در اختیار نداریم، ادامه داد: پرداخت این تسهیلات برای کشوری که با کمبود منابع ارزی مواجه است، می تواند راهگشا و نجات بخش باشد در حالی که مشکل کنونی کشور ما نبود منابع مناسب ارزی نیست.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این اقدام به منزله ایجاد یک فرصت است و ما باید بتوانیم از این فرصت مطابق با مصالح خودمان و آنچه در سیاست های اقتصاد مقاومتی بر روی آن تاکید شده، بهترین استفاده را ببریم.
این کارشناس اقتصادی درباره تاثیر این اقدام بر اقتصاد کشور نیز اظهار داشت: هیچ اقدامی بی تاثیر نیست اما اینکه این اقدام بتواند تاثیر بزرگی بر اقتصاد ما داشته باشد و آثار بسیاری را بتوان برای آن نام برد، مطرح نیست اما در حد خود می تواند برای اقتصاد موثر باشد.
کوهکن ریزی خاطرنشان کرد: این اقدام مهم است اما باید توجه کرد که عمدتا مشکل ما ناشی از وجود تحریم هاست نه نبود منابع ارزی، بنابراین این اقدام بانک جهانی در جای خود دارای اهمیت نیز است.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…