یک کارشناس اقتصادی با اشاره به آغاز پرداخت تسهیلات از سوی بانک جهانی به ایران گفت: این اقدام بانک جهانی در حد خود برای کشور می تواند موثر باشد اما باید توجه کرد که بدون بررسی کامل نباید به این عمل خوشبین بود.
محسن کوهکن ریزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان آنکه ما نمی توانیم بگوییم که نیازهایی داریم و این نیازها قابل تامین است اما منابع آن را در اختیار نداریم، ادامه داد: پرداخت این تسهیلات برای کشوری که با کمبود منابع ارزی مواجه است، می تواند راهگشا و نجات بخش باشد در حالی که مشکل کنونی کشور ما نبود منابع مناسب ارزی نیست.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این اقدام به منزله ایجاد یک فرصت است و ما باید بتوانیم از این فرصت مطابق با مصالح خودمان و آنچه در سیاست های اقتصاد مقاومتی بر روی آن تاکید شده، بهترین استفاده را ببریم.
این کارشناس اقتصادی درباره تاثیر این اقدام بر اقتصاد کشور نیز اظهار داشت: هیچ اقدامی بی تاثیر نیست اما اینکه این اقدام بتواند تاثیر بزرگی بر اقتصاد ما داشته باشد و آثار بسیاری را بتوان برای آن نام برد، مطرح نیست اما در حد خود می تواند برای اقتصاد موثر باشد.
کوهکن ریزی خاطرنشان کرد: این اقدام مهم است اما باید توجه کرد که عمدتا مشکل ما ناشی از وجود تحریم هاست نه نبود منابع ارزی، بنابراین این اقدام بانک جهانی در جای خود دارای اهمیت نیز است.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…