درحالی طبق تصویب شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات خرید کالا، جعاله و خودرو افزایش یافته که بانکها به دلیل عدم دریافت شیوه نامه مربوطه از سوی بانک مرکزی از پرداخت این تسهیلات خودداری می کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هفته قبل بود که شورای پول و اعتبار با تشکیل جلسهای به افزایش سقف تسهیلات خُرد رأی مثبت داد که براساس آن وام خرید کالا ۸ میلیون، جعاله ۱۰میلیون و خودرو ۱۵میلیون تومان شد.
هرچند در مصوبه شورای پول و اعتبار قید شد که به دلیل تغییر میزان تسهیلات، بانک مرکزی باید شیوه نامه اعطای تسهیلات خودرو و کالاهای مصرفی بادوام و نحوه مصرف آن را با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و به بانک ها ابلاغ کند اما با گذشت چند روز از این مصوبه هنوز شیوه نامه از سوی بانک مرکزی به نظام بانکی ابلاغ نشده است.
کسب اطلاع خبرنگار ما از شعب بانک ها حکایت از آن دارد که پرداخت تسهیلات خرید کالا، جعاله و خودرو به دلیل عدم دریافت شیوه نامه مربوطه از سوی بانک مرکزی فعلاً متوقف شده است.
مسئولان شعب بانکی در پاسخ به درخواست مشتریان تأکید می کنند که بانک مرکزی هنوز بخشنامه ارائه تسهیلات را به بانک ها ابلاغ نکرده و بنابر این بانک ها امکان ارایه این تسهیلات را در زمان حاضر ندارند و باید فعلاً منتظر بمانید.
بنابراین افرادی که قصد دریافت وام های خرید کالا، جعاله و خودرو را دارند فعلاً باید منتظر بمانند تا بانک مرکزی شیوه نامه اعطایی را به نظام بانکی ابلاغ کند.
به گزارش تسنیم، مشروح مصوبه شورای پول و اعتبار را در ادامه بخوانید؛
الف) خرید کالاها و خدمات ضروری از قبیل کالاهای مصرفی بادوام نو و دست اول از محل تولیدات داخلی و هزینه تحصیل، ودیعه مسکن و سایر نیازهای ضروری مشابه، حداکثر تا مبلغ ۸۰ میلیون ریال
ب) تسهیلات جعاله تعمیرمسکن حداکثر تا مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال
ج) تسهیلات خرید خودروی سواری (تولید داخل) معادل ۶۰درصد بهای خودرو و حداکثر به میزان ۱۵۰ میلیون ریال
د) تسهیلات کارت اعتباری بر پایه عقد مرابحه ، حداکثر تا مبلغ ۵۰ میلیون ریال
ح) تسهیلات خرید خودرو بابت جایگزینی خودروهای فرسوده شخصی از محل تولید داخلی معادل ۸۰ درصد بهای خودرو و حداکثر به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…