«آقای… نظر به تمکن مالی لطفا جهت انصراف از دریافت یارانه به سامانه www.refahi.ir مراجعه کنید؛ سازمان هدفمندی یارانهها» تنها چند ساعت پس از مخالفت مجلس با افزایش یارانههای نقدی از ابتدای سال آینده و همزمان با افزایش شدید قیمت اقلام مصرفی، دولت با ارسال پیامکهای مبهم به بخشی از مردم، پرسشهای پرشمار و انتقادهای فراگیر را رقم زد.
به گزارش افکار نیوز به نقل از همشهری آنلاین، یک روز پس از ارسال پیامکهایی با مضمون «درخواست انصراف از دریافت یارانههای نقدی» به برخی از شهروندان به سبب داشتن تمکن مالی از سوی سازمان هدفمندی یارانهها، تعدادی از مخاطبین در تماس با همشهری این پرسش را مطرح کردند که ملاک ارسال گزینشی این پیامکها چیست و دولت براساس کدام اطلاعات اقتصادی به این نتیجه رسیده است که میخواهد اقشار با درآمد بالا را از دریافت یارانههای نقدی محروم کند؟ محتوای انتخاب شده برای ارسال پیامکهای انصراف رویکردی الزام آور را به ذهنها متبادر میکند درحالیکه مردم میپرسند مگر انصراف از دریافت یارانهها، داوطلبانه نخواهد بود؟
سکوت مسئولان ارشد اقتصادی البته بر دامنه ابهامها و شایعهها افزوده است. ارسال پیامکهای انصراف از یارانهها یادآور تجربه پرداخت یارانههای نقدی براساس خوشههای درآمدی قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانههاست. این درحالی است که مسئولان از امکان افزایش میزان یارانههای نقدی خبر میدهند.
برخی پیامکها اشتباه بود
ایلنا گزارش داد سردرگمی بسیاری از متقاضیان یارانه نقدی که به اشتباه به آنها پیامک انصرافی ارسال شده بود، منجر به تجمع برخی از این افراد در مقابل سازمان هدفمندی یارانهها شد.
مسئولان سازمان هدفمندی یارانهها، در واکنش به این تجمع علت ارسال پیامک به برخی اقشار با درآمد پایین را اشتباه در زمان طرح پایش اطلاعات و راستآزمایی سال ۸۷ که از سوی مرکز آمار کشور در دبیرستان البرز انجام شده بود، عنوان کردند.
براساس اظهارات مسئولان سازمان هدفمندی یارانهها، بهزودی پیامکهای انصرافی اصلاح و این پیامکها به افراد مشمول ارسال میشود.
شاخصهای حذف یارانهها اعلام شود
جمشید پژویان رئیس شورای رقابت و یکی از مدافعان اصلی قانون هدفمندسازی یارانهها با اشاره به ارسال گسترده پیامکهای انصراف طی روزهای گذشته، به خبرنگار ما میگوید: این کار، کار بیهودهای است چون دقت در آن نبوده است. او این نکته را هم اضافه میکند که اگر دولت یک شاخصهایی را اعلام کند و بگوید که براساس این شاخصها افراد داوطلبانه انصراف دهند روش بهتری برای نیل به اهداف دولت خواهد بود. به گفته او در این صورت امکان بیشتری برای انصراف پردرآمدها وجود دارد. پژویان ضمن انتقاد از ارسال پیامک به مردم، تصریح میکند: من واقعا نمیتوانم این کار را درک کنم.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…