معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تدوین یک سیستم جامع برای کالاهای وارداتی از مرحله ثبت سفارش تا مرحله عرضه کالا در سطح بازار خبرداد و گفت: با این سیستم تا پایان سال ۹۱ تا ۹۰ درصد از قاچاق پیشگیری میشود.
مهدی ابویی در گفتگو با مهر در مورد اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: مصوباتی که در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت می گیرد، باعث اصلاح ساختارها و رویه های بنیادی تجارت میشود.
معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در مصوبات ستاد به موضوعات اساسی که سالها قبل باید به آنها توجه می شد، از جمله بازارچه های موقت مرزی که خلاف قانون مبادلات مرزی است و قاچاق را تسهیل می کند، مورد توجه قرار گرفته است.
وی با ذکر این مطلب که بازارچه ای مرزی باعث تقویت معیشت مرزنشینان نمی شود، تصریح کرد: باید در مناطق مرزی احساسات بومی را تقویت کنیم و مرزنشینان را بر اساس همان تسهیلاتی که دولت در این زمینه برایشان در نظر گرفته است، هدایت کنیم.
ابویی با تاکید بر اینکه بازارچه های موقت که مورد نیاز نیست، بسته شود، عنوان کرد: باید مرزهای قانونی را باز کنیم که سود حاصل از تجارت نصیب مرزنشینان شود.
معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با انتقاد از میزان ورود بالای کالای ملوانی گفت: ورود کالای ملوانی تا ۵ میلیارد دلار در سال برآورد می شود و ارزش کالاهای بازارچه های موقت هم بالغ بر ۱.۵ میلیارد دلار است که همین امر مرجعی بالا از قاچاق را تشکیل می دهد که البته با همکاری صاحبان لنج ها و ملوانان جلوی این رویه گرفته شده است.
وی بر استفاده از فناوری ها و مکانیزه شدن تمام عملیات اجرایی از ورود تا ترخیص کالا تاکید و عنوان کرد: سیستم جامعی بر اساس مصوبات تعریف شده است که از مرحله ثبت سفارش تا مرحله عرضه کالا در سطح بازار از طریق این سیستم جامع توسط حدود ۱۶ دستگاه اجرایی انجام می شود.
ابویی تصریح کرد: با این سیستم تمام خلاء های ساختاری که باعث رانت، فساد و جعل اسناد در ارتباط با قاچاق کالا شده بود پوشش داده و ارزیابی می شود که با این سیستم تا پایان سال ۹۱ با اجرای قانون و مصوبات تا ۹۰ درصد از قاچاق پیشگیری شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…