پیش بینی رشد سالانه ۹ درصدی بازار منسوجات فنی هند

 

 

به گزارش دفتر مطالعات آماری و راهبردی انجمن صنایع نساجی ایران و به نقل از نشریه fibre2fashion

درمقاله ای با عنوان فرصت ها و چالشهای منسوجات فنی بی بافت که توسط اتاق بازرگانی و صنایع هند منتشر گردیده، پیش بینی شده است که رشد بازار منسوجات فنی هند با نرخ رشد ترکیبی سالانه برابر با ۹ درصد از ۱۴ میلیارد دلار در حال حاضر به ۳۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ برسد.

این مقاله با عنوان فرصت ها و چالش ها در سمینار ملی منسوجات فنی بی بافت که توسط اتاق بازرگانی هند در دهلی نو برگزار گردید، ارائه شد.

این برآورد برای بازار منسوجات فنی هند براساس راهی که منسوجات فنی بی بافت هند با نوآوریها و ایجاد مشارکت با همتایان خود در پیش گرفته، صورت پذیرفته است.

در این بررسی پیش بینی شده است که بازار صنعت نساجی و پوشاک هند که در حال حاضر ۹۹ میلیارد دلار ارزش داشته وهم مصرف داخلی و هم صادرات را دربر می گیرد با رشد ترکیبی سالیانه برابر با ۸.۶ درصد به ۲۲۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ برسد.

بدین ترتیب برنامه ریزی برای صادرات نساجی و پوشاک هند که در حال حاضر ۴۰ میلیارد دلار است با رشد ترکیبی سالیانه برابر با ۸.۶ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۸۵ میلیارد دلار برسد، صورت خواهد پذیرفت. در حال حاضر ۶۰ درصد از کل صادرات این کشور مربوط به صادرات نساجی و پوشاک می باشد.

وجود زنجیره تأمین یکپارچه و طیف متنوعی از محصولات در هند از عواملیست که به رشد صنعت نساجی و پوشاک این کشور کمک کرده بطوریکه ۵.۲ درصد از تولید ناخالصی را به خود اختصاص داده است.

آقای آنیل خیتان، رئیس کمیته امور صنعت اتاق بازرگانی هند در سخنرانی خود گفت: هزینه های مصرف کننده در هند دستخوش تغییر اساسی شده است. به دلیل افزایش درآمد سرانه و افزایش تقاضا برای زندگی بهتر مصرف سرانه منسوجات و پوشاک در هند افزایش یافته است.همچنین به دلیل گرایشهای جدید که در بازار منسوجات هند ایجاد شده این بازار گسترش یافته است.

آقای آجی شانکار، وزیر امور خارجه و عضو شورای ملی رقابت ساخت (NMCC) در سخنرانی خود گفت که با توجه به گسترده شدن دامنه منسوجات فنی در اقتصادهای در حال ظهور، دولت هند و صنعت آن نیاز به ایجاد یک همکاری نزدیک و ارائه دیدگاههای مشترک برای توسعه و ترویج منسوجات فنی برای تعیین اهداف خود در این زمینه برای سال ۲۰۲۵ دارد.

ترجمه:مهندس حمیده تشکری شاد
منبع:fibre2fashion News desk

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

3 ساعت ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

4 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

1 هفته ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابت‌پذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…

1 هفته ago