علیرغم کاهش سرانه اسکناس در کشور هنوز فاصله زیادی با استانداردها داریم به همین دلیل یکی از برنامههای ما چاپ و توزیع اسکناسهای درشتتر است.
بهزاد قیاسوند – مدیر کل نشر و ریالی بانک مرکزی – در گفتوگو با خبرنگار بانک خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که چرا در خودپردازها تاکید بیشتر بر روی ارائه اسکناسهای درشت تر است؟ گفت: میزان خدمات دهی خودپردازها زیاد است بنابراین از اسکناسهای درشتتر استفاده میشود.
وی گفت: اگر خودپردازها اسکناس ریزتری ارائه دهند تعداد شارژ این دستگاهها بیشتر شده و باعث میشود در مواقعی از روز خالی شوند.
وی با بیان اینکه حدود ۴۱ درصد اسکناسها از لحاظ قطعه و برگ اسکناسهای دو هزار تومانی، پنج هزار تومانی و ۱۰ هزار تومانی است، گفت: ایران چکها از لحاظ مبلغ حدود ۵۴ تا ۵۵ درصد را در زمینه پرداختها به خود اختصاص دادهاند و در واقع میتوان گفت که تکیه اصلی مردم بر روی ایران چک است.
مدیر کل نشر و ریالی بانک مرکزی با بیان اینکه به لحاظ برگی حدود ۹۴ تا ۹۵ درصد چاپ به صورت اسکناس و حدود پنج درصد به صورت ایران چک است اظهار کرد: به لحاظ مبلغی، ایران چک حدود ۵۵ درصد را به خود اختصاص میدهد و مردم در ۶۰ تا ۷۰ درصد مبادلات خود از ایران چک استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: انتشار اسکناسهای ۱۰۰ و ۲۰۰ ریالی توسط بانک مرکزی دیگر صورت نمیگیرد و به جای این دو اسکناس از معادل مسکوک آن استفاده میکنیم.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…