قطعا با منصوب شدن جلالی به این سمت خیلی از حقایق سر به مهر باز هم به مدت چهار سال مهر خاموشی بر ان نهاده می شود
چرا به لاریجانی نه می گوییم!
قضیه از زمانی آغاز شد که انتخابات مجلس نهم در دور اول پایان یافت.زمزمه ای در میان برخی از اصولگرایان بلند شد تا ریاست مجلس به شخصی برسد که کارنامه ی درخشان تری در فتنه دارد و تنها گزینه ی مطرح دکتر حداد عادل بود و ریاست سابق مجلس که صندلی خود را در خطر دید.
بعد از اتمام انتخابات زمزمه ی تشکیل فراکسیونی جدید به نام “رهروان ولایت” از زبان کاظم جلالی نماینده ی شاهرود و عضو کمسیون امنیت ملی شنیده شد.همچنین این گروه برای عقب نماندن از رقیب سرسخت خود ،علی لاریجانی را به عنوان کاندیدای خود برای سمت ریاست مجلس اعلام کرد.
به رسم مجالس اصولگرای گذشته رئیس ابتدا در فراکسیون اصولگرایان انتخاب شده و برنده انتخابات درون اصولگرایان در صحن مجلس تنها کاندیدا خواهد بود.روشی که خود لاریجانی در ابتدای وکالتش بر طبق آن بر صندلی ریاست تکیه زد.اما ناگهان کاظم جلالی اعلام می کند که رهروان ولایت در فراکسیون اصولگرایان شرکت نخواهد کرد و رقابت اصلی در صحن مجلس خواهد بود.
قضیه باز هم جالب تر می شود!
در گیرو دار تحریم نفتی ایران اعلام می شود که کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش های مجلس شد!(رئیس این مرکز توسط هیئت رئیسه انتخاب می شود). همین طور که به عقب برویم و کمی از وقایع دور شویم خواهیم فهمید که جناب لاریجانی عجب معامله ای کرده است!
رییس کمسیون اصل نود نیز که با معرفی هیئت رئیسه به صحن مجلس و با رای نمایندگان انتخاب می شود توسط همین طیف به نام محمد علی پور مختارخورد تا مهر تاییدی بر تحلیل ما باشد!
و این چنین همان افرادی که برای ریاست جناب ایشان تلاش کرده اند اکنون بر مسند پست هایی قرار گرفتند که به طور مستقیم و یا به طور غیر مستقیم به ریاست مجلس مربوط است.
متاسفانه مجلسی که باید جای کار و شایسته سالاری باشد گرفتار سیاست بازی شده است.چنین مجلسی نه رهروی ولایت است و نه کارآمد.به امید ظهور یگانه عدالت گستر جهان.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…