به گزارش ایرنا، ˈعلی جان خسرویˈ روز دوشنبه در نخستین سمینار علمی و مهارتی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای خانگی و کشاورزی در پارس آباد، افزود: در راستای حمایت دولت از صنعتگران و هنرمندان، تا کنون بیش از یک هزار و ۷۰۰نفر از قالی بافان این شهرستان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند.
وی، با بیان اینکه تا کنون برای یک هزار و ۳۴۵نفر بافنده دوره های آموزشی با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای برگزار و گواهینامه مهارت قالی بافی اعطا شده، اظهار کرد: تا به حال برای سه هزار و ۱۵۰نفر بافنده فرش، کارت شناسایی صادر گردیده است.
به گفته وی، به منظور ارتقای سطح مهارت شغلی بافندگان و آشنایی صنعتگران این عرصه با نحوه تعمیر و رفع عیوب فرش و بهداشت محیط کاری با تا کنون ۱۲دوره آموزش به بافی برگزار شده که با استقبال خوب بافندگان رو به رو شده است.
خسروی، افزود: در راستای اجرای سیاست های حمایتی دولت از مشاغل خانگی، در این شهرستان بیش از ۵۸۰فقره مجوز در حرفه قالی بافی صادر شده و متقاضیان برای بهره مندی از تسهیلات ارزان قیمت به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی، تعهد ایجاد اشتغال این اداره صنعتف معدن و تجارت پارس آباد در سال ۹۱را ۹۲۰نفر اعلام کرد و گفت: این اداره در سایه پیگیری ها و همت و تلاش مضاعف، در سال گذشته موفق شد برای یک هزار و ۳۶۱نفر شغل ایجاد کند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…