مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در چهار هزار هکتار از اراضی این استان امسال بذر پنبه کشت شده است.
ˈامیر رضویˈ روز شنبه در گفت و گویی افزود: برای کشت پنبه در این اراضی با دو هزار و ۲۰۰ نفر از پنبه کاران قرارداد بسته شده است.
وی گفت: در دو هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع، کشت پنبه با ردیف کار انجام شده و مزارع از سطح سبز مطلوبی برخوردار است و یک هزار و ۸۵۰ هکتار از مزارع نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
وی گفت: تمامی کشت پنبه اصلاح شده استان سمنان در شهرستانهای گرمسار و آرادان قرار دارد و برای کشت سال جاری ۱۶۷ تن بذور کرک دار، دلینته (کرک گیری شده) مادری و الیت و نیز ۵۷۵ تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان طرف قرارداد توزیع شده است.
رضوی گفت: تاکنون در سطح سه هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع نیز با آفت های تریپس و کنه مبارزه شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: در حال حاضر در شهرستان گرمسار دو کارخانه فعال در زمینه خرید و تصفیه وش پنبه وجود دارد که در سال گذشته بیش از چهار هزار تن وش از کشاورزان پنبه کار این شهرستان خرید کردند.
وی گفت: با توجه به کم شدن تعداد کارگران برای برداشت پنبه در فصل برداشت، وجود دستگاه مکانیزه پنبه چینی از نیازهای استان سمنان در زمان برداشت است تا با برداشت به موقع از خسارات احتمالی به کشاورزان جلوگیری شود.
سال گذشته ۹ هزار و ۵۰۰ تن محصول از سه هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع زیر کشت پنبه در استان برداشت شد و برآورد می شود امسال حدود ۱۰هزار تن محصول برداشت شود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…