Categories: اخبار نساجی

چین از کدام کشورها پنبه وارد می کند؟

 

چین همچنان به ذخیره پنبه خود ادامه می‌دهد.

به گزارش مرکز مطالعات آماری و راهبردی انجمن صنایع نساجی ایران و به نقل از کمیته بین المللی مشورتی پنبه در ۱۸‌ام مارس ۲۰۱۳ شاخصA قبل از اینکه در ۲۶ مارس با کاهش مواجه شده و به مقدار ۹۳.۱۵ سنت در هر پوند برسد، ۹۸.۸۵ سنت در هر پوند بود. افزایش اخیر در قیمت پنبه به دلیل آنکه چین همچنان به ذخیره پنبه خود ادامه می‌دهد ممکن است باعث نگرانی زیادی در مورد تعادل عرضه و تقاضای پنبه درخارج از چین شود. ایالات متحده آمریکا بزرگترین صادرکننده پنبه به چین است به طوریکه مرسولات این کشور از ۰۰۰, ۵۰ تن در سال ۰۲/۲۰۰۱ به ۱.۳ میلیون تن در سال زراعی ۱۲/۲۰۱۱ افزایش یافته است.

در فصل گذشته هند از ایالات متحده پیشی گرفت و ۱.۹۴ میلیون تن پنبه به چین صادر کرد. اما از اواسط این فصل استرالیا از هردوی آنها(هند و ایالات متحده) پیشی گرفته و در حال صدور بیش از ۵۷۸,۰۰۰ تن پنبه به چین می‌باشد. در مقایسه با مدت مشابه در فصل گذشته صادرات برزیل و ازبکستان به چین به ترتیب روی مقادیر ۲۸۴,۵۰۰ و ۱۸۹,۰۰۰تن ثابت ماند. در پنج فصل گذشته، کشورهای آفریقایی به طور متوسط ۱۰% به صادرات پنبه به چین کمک کردند.

در سال زراعی ۱۲/۲۰۱۱ آفریقا به طور کلی ۴۸۲,۷۰۰ تن پنبه به چین صادر کرد. سه کشور آفریقایی برکینا فاسو، کامرون و بنین بیشترین صادرات پنبه را به چین داشتند. طی ۷ ماهه‌ی فصل جاری کشورهای مالی، زامبیا و زیمباوه نیز آمادگی خود را برای صادر نمودن ۱۲۵,۰۰۰ تن پنبه به چین اعلام نمودند.

کاشت پنبه در نیمکره شمالی مانند مدت مشابه فصل گذشته، با کاهش ۲ درصدی در مناطق زیرکشت در حال شروع است و مقدار برداشت ۷۵۴ کیلوگرم در هر هکتار انتظار می‌رود. این زمینها ۳۰.۸ میلیون هکتار بالغ بر ۹۰ در صد از کل مناطق زیر کشت دنیاست که انتظار می رود ۲۳.۲ میلیون تن، معادل با ۸۹ درصد از کل تولیدات پنبه دنیا از آن برداشت شود. پیش بینی می‌شود در این فصل ایالات متحده تولیدات خود را از ۳.۴ تا ۳.۷ میلیون تن افزایش دهد، چین یک کاهش اندک در تولیدات خود از ۷.۴ به ۷.۳ میلیون تن خواهد داشت و هند نیز تولیدات خود را از ۶ به ۵.۶ میلیون تن کاهش خواهد داد.

منبع: ICAC Press Release, April 1^st,2013
ترجمه: مهندس حمیده تشکری شاد

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago