رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به ارزش اقتصادی صنعت نساجی افزود: آمارها نشان می دهد تجارت بین المللی در زمینه محصولات نهایی صنعت نساجی و ماشین آلات مربوط به آن ۴۰۰ میلیارد دلار است که تا ۵ سال آینده به ۸۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
رهایی به کاربرد فناوری نانو در تولید پارچه های ضد باکتری و هوشمند پرداخت و تصریح کرد: اگر امروز با برنامه جامع وارد این عرصه نشویم، دنیا توقف نخواهد کرد و در سالهای آینده تنها مصرف کننده این محصولات خواهیم بود
رئیس دانشگاه امیر کبیر تاکید کرد: اگر ما توانستیم در صنایعی چون هوافضا، نانو و هسته ای پیشرفت کنیم، قادر خواهیم بود با خیزش بزرگ، عقب ماندگی های خود را در زمینه صنایع نساجی جبران کنیم.
به گزارش مهر، اولین همایش ملی فناوری ها و فرآیندهای ریسندگی و بافندگی امروز با حضور معاون وزیر صنایع و معادن و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. دکتر موسوی شوشتری دبیر این همایش طرح مشکلات عمومی صنعت نساجی از دیدگاه علمی، آشنایی با آخرین تحولات و نوآوری ها و فناوریها در صنعت نساجی به ویژه ریسندگی و بافندگی، ارتقای کیفیت و بهره وری در این صنعت، بررسی وضعیت سرمایه گذاری و توسعه صنعت نساجی، مطالعه و مرور وضعیت نسبی و تعامل موثر صنعت و دانشگاه را از اهداف مهم برگزاری همایش عنوان کرد.
به گفته وی، مقالات ارائه شده در همایش ملی فناوری ها و فرآیندهای صنعت نساجی در زمینه فناوری ها و فرآیندهای ریسندگی و بافندگی، ارزیابی خواص و کنترل کیفیت در صنایع ریسندگی و بافندگی، بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری، مزیت های نسبی و توسعه نساجی ارائه خواهد شد.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…