Categories: اخبار نساجی

کارت بازرگانی اکثر بانوان توسط افراد دیگر استفاده می‌شود

 

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، با اشاره به رشد ۲۰۰ درصدی دریافت کارت بازرگانی طی ۱۰ سال، گفت: واردات با کارت بازرگانی اکثر بانوان توسط افراد دیگری صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فاطمه دانشور در نشست خبری استارتاپ ویکند تهران، اظهار کرد: به دلیل عدم آگاهی اکثر بانوان و وضعیت اقتصادی خانوار، کارت بازرگانی آن‌ها توسط افراد دیگری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: حجم دریافت کارت بازرگانی از سوی بانوان در دولت اصلاحات افزایش یافت که شرایط اقتصادی حاکم در ۸سال گذشته این روند افزایشی را دچار تغییر کرد و برخی افراد به تغییر شرایط اقتصادی برای بازگشت به فضای کسب و کار امیدوار نیستند.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: حضور بانوان در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی تاثیر‌پذیر از رفتار و تربیت در دوران کودکی است و بانوان نتوانسته‌اند به جایگاه درست خود دست یابند.

وی یادآور شد: میزان تربیت کارآفرین در کشور صفر است و این مشکل با تصمیم و راهکار برای ترغیب بانوان به حضور و تاثیرگذاری بیشتر دست خوش تغییر می شود.

رییس کمیسیون اخلاق کسب و کار و مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی ایران، گفت:خانم‌های پیش‌رو باید به خانم‌های دیگر آموزش دهند و مشکل عمده حضور بانوان در فعالیت‌های اقتصادی، در روابط خانوادگی نمود پیدا می‌کند که ایجاد و مشارکت اعضای خانواده در تاسیس شرکت‌های خانوادگی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

دانشور افزود: کار آفرینی باید به دروس دانشگاهی و مدارس وارد شود و این در حالی است که دانشجویان با گذر از سال دوم تحصیل انگیزه خود را از دست می دهند و این موضوع به دلیل خروجی دانشگاه‌ها در فضای کار است.

وی گفت: ۱۳درصد جامعه شاغل را بانوان تشکیل می دهند که از این میزان ۸۰درصد معلمان، ۴۰ درصد کارمندان دولت، ۳۴درصد پزشکان، ۲۰ درصد اساتید دانشگاه و ۳درصد نمایندگان مجلس را بانوان تشکیل می‌دهند.

عضو هئیت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان این که ۸۶ درصد صندلی‌های دانشگاه تا مقطع دکتری به بانوان مختص است، تاکید کرد: ۷۵ درصد بانوان در رشته تحصیلی خود فعالیت نمی کنند و تنها ۴درصد مدیر اجرایی بوده و یک سوم بانوان بعد از زایمان به کار خود بازنمی‌گردند.

همچنین وی در این نشست به عدم انتقال و دریافت صحیح مطالب اشاره کرد و گفت: تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران طبق واقعیت بیان نشده و برخی افراد در بدنه شهرداری و شورای شهر با عدم اطلاع کافی از این موضوع صحبت می‌کنند.

در ادامه این نشست حمید احمدی مدیر اجرایی همایش استارتاپ ویکند تهران گفت: مشکل اعظم تجاری سازی و کارآفرینی فعالیت‌های جزیره ای و عدم اطلاع از اجرایی کردن و تجاری سازی طرح‌ها است.

وی ادامه داد: ۷۵درصد شرکت‌کنندگان در این همایش می توانند با دو نفر دیگر از افراد آشنایی طولانی مدت به دست آورند و ۱۳ درصد با حضور در این همایش مشتری برای طرح خود به دست آورده‌اند.

احمدی با بیان این که مشکل تنها پول و سرمایه نیست، خاطرنشان کرد: ایجاد و حفظ روند کارآفرینی و تجاری سازی طرح به مراتب مهم تر از سرمایه است و از سوی دیگر نیاز است تا جوانان ایرانی برای حضور در فعالیت‌های مختلف در دنیا دیده شوند.

وی در پایان تاکید کرد: این همایش از ۵ تا ۷ شهریورماه در تهران برگزار می شود که در آن  شروع کار برای جوانان به درستی و در مسیر سازنده ارائه خواهد شد.

به گزارش تسنیم، بارها دیده شده افرادی کارت بازرگانی خود را به افراد دیگری اجاره می‌دهند و این موضوع در واردات خودرو به کشور به مراتب دیده شده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

7 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 هفته ago