به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید عبدلی زاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: یکی از رویکردهای مهم سازمان صنعت ،معدن و تجارت هرمزگان احیا و زنده نگهداشتن هنر فرش بافی به عنوان یک رشته اصیل و کاربردی دراستان است تا با بهره گیری از این هنر منحصر بفردهم بتوان از مشاغل خانگی حمایت کرد و هم در راستای ایجاد اشتغال و ساماندهی قالیبافان خلاق هرمزگانی گام برداشت.
وی عنوان کرد: آموزش مقدماتی فرش دستباف (طرح آموزش و اشتغال) از تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه با حضور علاقمندان به این رشته در شهرستان بندرعباس آغاز به کارکرد.
عبدلی زاده اظهارداشت: در این دوره آموزشی کارآموزان به مدت ۱۲روز با نحوه چله کشی ،گره زنی ،پود گزاری و نقشه خوانی آشنا شده و بعد از آن به مدت ۴۵ روز نظارت و آموزش حین بافت را توسط ناظرین فنی می بینند.
به گفته وی، در دوره آموزشی مذکور۴۰ نفر ازکارآموزان زیر نظر مربیان مجرب قالی بافی استان آموزش های لازم را فرامی گیرند ، همچنین کار آموزان ضمن شرکت در آزمون و اخذ گواهی پایان دوره طی هماهنگی صورت پذیرفته با اداره کل فنی و حرفه ای پس از اخذ گواهینامه فنی یا تاییدیه صلاحیت فنی می توانند از مزایای بیمه بافندگان و تسهیلات بانکی استفاده کنند.
عبدلی زاده تصریح کرد: سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان هرمزگان در سال جاری دوره آموزشی قالی بافی را در شهرستانهای بندر عباس،سیریک، رودان و میناب برگزار می کند. تعداد کل فراگیران در مجموع ۲۰۰ نفر بوده که شامل ۲ دوره در بندرعباس، و یک دوره در شهرستان های میناب ، رودان و سیریک است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…