Categories: اخبار نساجی

کاهش آستانه تحمل بخش خصوصی برای اجرای طرح های جدید دولتی

 

اجرای طرح های جدید دولت در عرصه اقتصاد نیازمند بسترسازی است زیرا آستانه تحمل فعالان اقتصادی برای اجرای این طرح ها به شدت پایین آمده است.

پدرام سلطانی عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران با اعلام این مطلب اظهار داشت: در شرایط فعلی بخش خصوصی با مشکلات متعددی که از تشدید تحریم ها، تبعات اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و مسایل بانکی ناشی می شود در حال دست و پنجه نرم کردن است.

وی گفت: هر یک از عوامل مذکور موجب شده تا بخش خصوصی تاب و توان تحمل تغییرات جدید در بخش اقتصادی را نداشته باشد به همین دلیل اجرای طرح های جدید از جمله طرح بارکد دوبعدی نیازمند بسترسازی مناسب است.

سلطانی افزود: هدفمندی یارانه ها یا اجرای طرح شبکه بازرسی و نظارت مردمی می توانند در جای خود و تک به تک نتایج و اثرات مثبتی داشته باشند، ولی اگر تغییرات در یک بازه زمانی کوتاه و پشت سر هم اعمال شود اثرات مثبت آن کمرنگ شده و بازخوردها منفی می شوند. وی با بیان این مطلب که هر چه شرایط مساعدتر باشد اجرای این طرح ها نیز تسهیل می شود، ادامه داد: در شرایط فعلی و با وجود مشکلات مختلف، مدیران و مسوولان اجرایی طرح شبنم باید با تدبیر خود اجرای این طرح را آهسته تر پیش ببرند.

این فعال اقتصادی با اشاره به تفاوت مدیریت معلول نگر با مدیریتی که به علت ها می پردازد، تصریح کرد: در فرایندهای فعلی برای دولت سالاریاز فناوری اطلاعات هم به خوبی استفاده می شود زیرا این فناوری، ابزار و مکانیزم هایی را در اختیار دولت قرار می دهد که حضور و تسلط خود را در اقتصاد تحکیم می کند و این نگاه و این نوع استفاده جای تأمل دارد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: به نظر می رسد آمادگی لازم در بخش خصوصی برای اجرای طرح شبنم به وجود نیامده است و باید در مسیر اجرای این طرح سازوکاری فراهم شده و اصلاحاتی به عمل آید تا زمان اجرای این فرایند برسد، درحالیکه شنیده می شود که قرار است این طرح تعمیم پیدا کند.

این فعال اقتصادی با اشاره به احتمال تشدید تحریم ها در ماه های آینده متذکرشد: امکان به وجود آمدن شرایط سخت تری برای وارد کنندگان وجود دارد و باید بررسی شود که در صورت تشدید تحریم ها اثرات طرح شبنم به اقتصاد کشور کمک می کند یا مشکل دیگری را به وجود می آورد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

2 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

3 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 هفته ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 هفته ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 هفته ago