معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ابراز تمایل بخش خصوصی برای مشارکت در اجرای طرحهای معدن و صنایع معدنی می تواند سهم دولت را در این حوزه کاهش دهد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ایمیدرو؛ مهدی کرباسیان در نشست هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد اظهار داشت: برنامه گسترش حضور بخش خصوصی در توسعه صنعت فولاد در دستور کار قرار دارد و برای این منظور مقدمات فراخوان را دنبال می کنیم.
به گفته وی، بر اساس این برنامه، مشارکت بخش خصوصی در طرح های معدنی و صنایع معدنی به ۶۵ درصد و سهم دولت به ۳۵درصد خواهد رسید.
پیش از این، در طرحهای مشارکتی سهم دولت به میزان ۴۹ درصد در نظر گرفته می شد.
کرباسیان این را هم گفت که به زودی برنامه ای برای توسعه فعالیت های اکتشافی در معادن اجرایی می شود، به شکلی که ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشورمان را در بر می گیرد.
وی یادآور شد: عملکرد اکتشاف در ایران طی ۱۰۰ سال اخیر تاکنون ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور را در بر گرفته است.
کرباسیان با بیان این که، ارزش ذخایر معدنی کشور ۷۰۰ میلیارد دلاری معادن ایران بر اساس کشف هفت درصد از کل ذخایر اعلام شده گفت: اجرای عملیات جدید اکتشاف موجب دستیابی به ارقام بالاتر خواهد شد.
رییس هیات عامل ایمیدرو چالش تامین مواد اولیه برای صنعت فولاد را یادآور شد و افزود: تاکنون صنعت فولاد نتوانسته به صورت متوازن رشد کند، به گونه ای که اکنون بخش ذوب از بخش های اکتشاف و تولید مواد اولیه سبقت گرفته و این امر برنامه های توسعه ای فولاد را نامتوازن ساخته است.
کرباسیان اضافه کرد: افق پیش روی اقتصاد کشور امیدوار کننده است و طی هفته های گذشته، شرکت هایی که در پنج الی شش سال اخیر تمایل به حضور در طرح های معدنی و صنایع معدنی ایران را نداشتند، برای اجرای پروژه ها و مشارکت، درخواست داده اند.
در این نشست اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد پیشنهادات و درخواست های خود را برای بهبود روند تولید واحد های فولاد سازی بخش خصوصی و برطرف ساختن مشکلات پیش روی ، بیان کردند.
انتظار می رود ظرفیت تولید فولاد کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه (۱۳۹۴) به ۳۰ میلیون تن و قرار است براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت تولید فولاد کشور به ۵۵ میلیون تن برسد .
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…