شنیدن این خبر آن هم از زبان یکی از فعالان صنف پارچه فروشی که از کسادی بازار به دلیل ورود منسوجات ارزان چینی به کشور گلایه می کنند ، دیگر کسی را متعجب نمی کند زیرا چین توانسته است با تنوع بخشی تولیدات و توجه به سلایق در کشورهای مختلف آن هم با نازل ترین قیمت ها عرصه را برای رقابت خیلی از تولیدکنندگان تنگ کند .
بخش قابل توجهی از پوشاک مورد نیاز کشور که گفته می شود ۷۰ درصد آن بالغ میشود ، از طریق کشور چین وارد می شود بالا بودن هزینه تولید در داخل کشور و عدم توجه برخی تولیدکنندگان به سلایق مختلف باعث شده است تا مردم به خرید کلاهای چینی گرایش یابند و دیگر مانند گذشته نیست که مردم حتی حاضر باشند پارچه مورد نیاز خود را خریداری و آن را تبدیل به لباس آماده کنند زیرا خرید آن از بازار بسیار به صرفه تر از آن است که کار را به خیاطی های بسپارند .
با وجودی که گفته می شود کیفیت بسیاری از پارچه های ایرانی از جمله فاستونی بسیار عالی است اما بالا بودن هزینه های دوخت و تولید و مورد پسند نبودن مدل لباس های تولیدی با سلایق مردم باعث شده است تا مردم به خرید لباس های چینی و تایلندی گرایش یابند .
به گفته رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران ورود پارچه ها و لباس های دوخته چینی و تایلندی بازار را خراب و بی رونق کرده است .
محمد حسین نورایی آشتیانی در گفتگو با ایسنا افزود : با شروع فصل گرما تصور می شد بازار پارچه از وضعیت بهتری برخوردار شود ، اما متاسفانه به دلیل ورود جنس دوخته از کشورهای هند ، چین و تایلند، مردم کمتر به خرید پارچه تمایل نشان می دهند .
نورایی آشتیانی تصریح کرد : هزینه دوخت بالاست به عنوان مثال هزینه دوخت یک دست کت شلوار شاید به ۳۰۰ هزار تومان برسد ، در حالی که کت و شلوار دوخته چینی به قیمت نازل ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان در مغازه ها قابل دسترس است و مردم برای دوخت یک پیراهن مردانه باید حداقل ۱۵ هزار هزینه کنند در حالی که با این رقم شاید بتوانند چند دست لباس دوخته داشته باشند . آنچه مسلم است صنعت پوشاک گردش مالی بالایی دارد و با توجه به پیشینه این صنعت در کشور در صورت توجه می توان علاوه بر تامین نیاز داخل ، بسیاری از منسوجات داخلی را صادر کرد و برای رونق این بخش علاوه بر سرمایه گذاری در تهیه مواد اولیه از جمله تولید پنبه مناسب باید در زمینه استفاده از تکنولوژی های جدید و به روز و حمایت های تحصیلاتی در جهت کاهش هزینه های تولید اقدام کرد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…