Categories: اخبار نساجی

کنفرانس دکو، محلی برای هم اندیشی فعالان صنعت مبلمان

علی انصاری، رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته در جلسه هیات مدیره این شورا که با حضور اعضای سیاست گذاری کنفرانس دکو ۲۰۱۳ برگزار گردید با بیان اینکه این شورا و کنفرانس محل هم اندیشی صنعت مبلمان است، گفت:

«باید روسا و دبیران اتحادیه های مختلف صنایع وابسته به صنعت مبلمان حضور بسیار فعالی در کنفرانس دکو داشته باشند. ما باید از آن ها بخواهیم تا با حضور فعال خود و زیرمجموعه هایشان به برگزاری این کنفرانس رونق بهتری بدهند. بنابراین اگر در برگزاری کنفرانس بتوانیم خوب فکر کرده و خوب عمل کنیم می توانیم نتیجه بسیار مطلوبی در کارمان گرفته و رضایت همگان را جلب کنبم.»

او ادامه داد: «ما باید از سرمایه های اجتماعی که در کشور برای ما وجود دارد استفاده کنیم تا بتوانیم در دنیا شناخته شویم. بنابراین یکی از مهمترین وظایفی که شورای ملی مبلمان باید به صورت بسیار جدی دنبال کند، ارتباط و تعامل با دستگاه های دولتی و نیز با کشورهای خارجی هدف است. امروزه دیپلماسی اقتصادی و دیپلماسی سیاسی لازم و ملزوم یکدیگرند و تاثیر متقابل بر یکدیگر دارند. بنابراین، باید در خدمت یکدیگر برای دستیابی به اهداف و منابع ملی باشند. لذا، باید از ظرفیت های دیپلماسی سیاسی و اقتصادی برای کمک به رشد صنعت و صادرات کشور استفاده کرد. بدون تردید تمام رشته های صنعتی از جمله صنعت مبلمان نیز از فرصت های ایجاد شده بهره مند خواهندشد.»انصاری با بیان اینکه شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته با تعامل با مجاری قانون گذاری می تواند فضای جدیدی را برای صنعت مبلمان فراهم کند، ادامه داد: «ما در این صنعت می توانیم در تراز مثبت و منفی توسعه کشور نقش مثبتی داشته باشیم. بنابراین با توجه به این نقش آفرینی حتما روسای اتحادیه ها باید در این کنفرانس شرکت داشته باشند و در بحث ها و هم اندیشی ها شرکت کنند.»

او افزود: «به نظر من بعد از برگزاری دکو ۲۰۱۳ اسم شورای ملی مبلمان و دکوراسیون و صنایع وابسته باید به شورای ملی صنایع سبک تغییر پیدا کند. اگر ما بتوانیم به این جایگاه دست پیدا کنیم می توانیم قله های رفیع تری را در این صنعت فتح کرده و بازوی دولتی بشویم که می خواهد به صورت واقعی اصل ۴۴ را اجرا کند. همچنین موضوع مهم دیگر، اطلاع رسانی برگزاری این کنفرانس در رسانه ها و مخصوصا پوشش تلویزیونی آن است که باید به آن توجه داشته باشیم.»

رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته در آخر افزود: «در کنفرانس دکو ۲۰۱۳ هم از پیشکسوتان علمی، صنفی و صنعتی این صنعت تقدیر به عمل خواهدآمد. موضوع دیگر مبحث دانشگاه علمی کاربردی است که رشته طراحی مبلمان و رشته های دیگر مربوطه را در دل خود جا داده است. به نظر من این دانشگاه باید به دانشگاه ملی کارآفرینان تغییر نام دهد تا وجهه مضاعفی برای کسانی که در این رشته تحصیل می کنند ایجاد شود. اگر با این اسم کارآفرینان موافقت نشود می توانیم به جای آن از اسم دانشگاه علمی کاربردی صنایع سبک استفاده کنیم تا ان شاء الله بار معنوی این صنعت را حفظ کرده و پرچم این صنعت را بلند نگه داریم.»

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

9 ساعت ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

1 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

2 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

3 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

4 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

4 روز ago