Categories: اخبار نساجی

گامی برای اثرگذاری و کارآمدی بیشتر

 

کارگاه آموزشی ارتقای توانمندی سازمان ملی کارفرمایی برای اثرگذاری و کارآمدی بیشتر با همکاری مشترک کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران و سازمان ها بین المللی کار در محل سندیکای شرکت های ساختمانی برگزار گردید. این کارگاه آموزشی با حضور اساتید بین المللی و با هدف بهبود اثربخشی و کارآیی انجمن ها و سندیکاهای کارفرمایی عضو کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذرماه برگزار گردید.

در روز اول این کارگاه که با خیر مقدم و توضیحات مقدماتی محمد عطاردیان از اعضای کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران آغاز شد . آقای گوتا از سازمان بین المللی کار به عنوان اولین سخنران این برنامه با اشاره به نقش ممتاز سندیکای کارفرمایی در دنیای امروز، رایزنی قوی با دولت را مهمترین مسئولیت نمایندگان بخش خصوصی در جلسات مشترک با دولتمردان دانست.

ایشان با تشویق انجمن ها کانون های ملی و منطقه ای به گسترش همکاری های فیمابین، ابراز امیدواری کرد: سازمان بین المللی کار نیز به عنوان حامی این تشکل ها بتواند حمایت های مناسبی را درجهت تقویت ارتباط و انسجام تشکل ها ارائه دهد. وی در پایان سخنان خود از آقای آرنولد به عنوان یکی از مدیران با سابقه در سازمان بین المللی کار که مسئولیت آموزش سازمان را برعهده دارد برای طرح موضوعات و مطالب آموزشی خود دعوت به عمل آورد.

آرنولد ضمن ابراز خوشحالی از اینکه پس از یک دوره مذاکره طولانی موفق به برگزاری این دوره در تهران شده است. مهمترین هدف این دوره را کارآمدسازی انجمن ها دانست.

آرنولد با اشاره به این موضوع که سازمان های کارفرمایی زبان گویای کسب و کار هستند و می توانند دیدگاه های بخش خصوصی را به طور کارشناسی در جلسات مشترک با دولت مطرح کنند از سازمان های کارفرمایی خواست تا نظرات و دیدگاه های خود را به صورت مطالعات پژوهش محور دنبال کنند و با طرح نظرات مقایسه ای با سایر کشورها دیدگاه های کارشناسی شده و قابل اتکایی را ارائه دهند. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود عضوگیری و خدمات و سرویس های ارائه شده به اعضا را از محورهای اصلی فعالیت این کانون ها دانست و با اشاره به اینکه مفهوم سازمان های کارفرمایی، سازمان و نظام دادن به مجموعه ای از شرکت هاست، تعامل سازنده و کارآمد با دولت و سازمان ها و وزارتخانه ها و سایر اتحادیه ها را از دیگر وظایف سازمان های کارفرمایی دانست و با اشاره به این واقعیت که حتی تقویت سازمان های کارگری نیز منجر به تقویت سازمان های کارفرمایی خواهد شد ارتباط و همکاری های مشترک در این زمینه را مثبت دانست.

آقای آرنولد در ادامه مباحث خود به تبیین کانون کارفرمایی ایده آل پرداخت و از دموکراسی، استقلال از دولت، مدیریت حرفه ای، امکانات مالی مناسب، ارتباطات مناسب اعضا، ارتباطات بین المللی، مشارکت اعضا و روابط عمومی به عنوان شاخص های یک کانون خوب یاد کرد و با طرح این موضوع که متاسفانه در برخی از کشورها شخصیت افراد و رهبران تشکل ها تعیین کننده خوب و بد بودن تشکل ها است، به این مهم اشاره نمود که شخصیت کانون ها باید مستقل از شخصیت رهبران آنها باشد.

وی در ادامه به منحنی دوره عمر سازمان ها اشاره نمود و با تحلیل منحنی دوره عمر سازمان ها؛ ویژگی ها، تهدیدات و فرصت های سازمان های کارفرمایی در مقاطع مختلف دوره عمر پرداخت و با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان های کارفرمایی در برخی از کشورها، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری های مستمر و امید و انگیزه سازمان های کارفرمایی دیگر کشورها نیز بتوانند به جایگاه مناسبی در سطح مناسبات قدرت دست یابند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago