تازهترین آمار گمرک ایران حاکی از آن است که فلزات گرانبها گرانقیمتترین کالای صادراتی کشور در هفت ماهه سال ۱۳۹۱ بوده است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، براین اساس در هفت ماهه سال جاری ۶۰۷۴ کیلوگرم “فلزات گرانبها حتی آبکاری شده یا روکش شده یا پوشش شده با فلزات گرانبها” به ارزش ۶۲۳ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۷۴۰ دلار از کشور صادر شد. طلاآلات یا نقره آلات از نقره به صورت ملیله کاری، صنایع دستی نیز یکی دیگر از گرانقیمتترین کالاهای صادراتی کشور در سال جاری بوده است. به طوری که در هفت ماهه امسال فقط ۱۱ کیلوگرم از این کالا به ارزش ۱۰۷ هزار و ۲۰۰ دلار از کشور صادر شد.
دستگاههای محرک ماهیچه قلب، انواع پودر زغفران در بستهبندی کمتر از ۱۰ گرم آماده برای خردهفروشی و انواع پودر زعفران در بستهبندی ۳۰-۱۰ گرم آماده برای خردهفروشی نیز از دیگر کالاهای گرانقیمت صادراتی کشور محسوب میشوند. در هفت ماهه امسال ۳۷ کیلوگرم دستگاههای محرک ماهیچه قلب به ارزش ۱۵۴ هزار و ۵۹۵ دلار، ۹۶۱ کیلوگرم انواع پودر زغفران در بستهبندی کمتر از ۱۰ گرم آماده برای خردهفروشی به ارزش سه میلیون و ۹۱۲ هزار و ۲۰۵ دلار و ۲۶۷۹ کیلوگرم انواع پودر زعفران در بستهبندی ۳۰-۱۰ گرم آماده برای خردهفروشی به ارزش ۹ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۷۸۰ دلار از کشور صادر شد.
از دیگر کالاهای گرانقیمت صادراتی کشور میتوان به محصولاتی مانند فیروزه طبیعی کار نشده، زعفران آماده برای خردهفروشی در بستهبندی کمتر از ۱۰گرم، انواع زعفران در بستهبندی ۳۰-۱۰ گرم آماده برای خردهفروشی، فیروزه مصنوعی کار نشده، ترکیبات غیرآلی یا آلی از فلزات خاکهای کمیاب، خاویار و بدل خاویار، اشیا دست ساز از استخوان و صدف با نقاشی، پروتزهای دندان و اجزا و قطعات دوربین تلسکوپهای اپتیکی و دستگاههای نجومی غیر رادیویی اشاره کرد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…