دومین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر در روز یکشنبه ۱۳ اسفند ماه ۹۱ در محل شبستان مصلی امام خمینی آغاز به کار کرد. این نمایشگاه دارای بیش از ۴۰۰ شرکت کننده بود که در بخش های صنعت، دانشگاه، فروش، فرهنگی و هنری، بین الملل و سازمان و نهادها به ارائه آثار خود پرداختند.
انجمن صنایع نساجی ایران نیز در بخش صنعت آن حضور داشته و علاوه بر پاسخگویی به نیازهای تولیدکنندگان پوشاک به ارائه اطلاعات لازم در مورد صنایع وابسته به صنعت پوشاک پرداخت. در بخش بین الملل کشورهایی نظیر ترکیه، سوئیس، آذربایجان، پاکستان، امارات متحده عربی و اندونزی به ارائه لباسهای طراحی و تولید شده در کشور خود که به نوعی بیانگر فرهنگ آنها نیز بود پرداختند. لازم به ذکر است که غرفه اندونزی در نمایشگاه اقدام به عرضه آثاری پرداخت که از لباس بانوان قصرهای اسپانیا در دوران قدیم الهام گرفته شده اما پوشش اسلامی به صورت مدرن در آنها دیده می شد.
ساعات کار این نمایشگاه از ساعت ۹ الی ۲۲ بوده که در روزهای پایانی آن با کاهش یک ساعت کار همراه بود. مراکز آموزشی و دانشگاههای شرکت کننده در آن به برگزاری کارگاههای آموزشی تکنیک های مختلف دوخت و طراحی پراخته که بسیار مورد استقبال علاقه مندان قرار گرفت. در جریان برگزاری این جشنواره معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین پیش نویس سند ملی مد و لباس خبر داد و دلیل تولید نامناسب بعضی از لباسها در کشور را نبود چنین سندی دانست. در چهارمین روز از برگزاری این نمایشگاه مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان در این نمایشگاه حضور یافته و نظرات خود را در رابطه با مد ، فرهنگ و هنر ایرانی بیان نمودند.
در جریان این نمایشگاه نیز رئیس بنیاد ملی مد و لباس اسلامی- ایرانی بر لزوم حضور جدیتر وزارت صنایع در حوزه مدو لباس تأکید کردند. علاوه بر حضور شخصیت های دولتی در نمایشگاه، تعداد زیادی از هنرمندان عرصه سینما و تئاتر کشور نیز در این جشنواره حضور یافتند. یکی از بخشهایی که در این جشنواره بسیار مورد استقبال قرار گرفت اولین ژورنال الکترونیکی لباس کشور بود که در مراسم افتتاحیه رونمایی و با ۴۰% تخفیف عرضه شد. همچنین به ۸۰۰ طرح، کد شیما اهدا شد. لازم به ذکر است که لباسهای دارای کد شیما مورد تائید نیروی انتظامی می باشد. طرحهای برگزیده در این جشنواره به تولیدکنندگان داخلی ارائه شد. این جشنواره به دلیل استقبال بازدید کنندگان ۲ روز تمدید شده و در روز جمعه ۲۶ اسفند ۹۱ به کار خود پایان داد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…