Categories: اخبار نساجی

گزارش عدم اجرای قانون بودجه سال ۹۰ ارائه شد

 

تین نیوز: گزارش رسیدگی به عدم اجرای جزء ب بند یک و تبصره‌های بند ۲ قانون بودجه سال ۹۰ کل کشور به درخواست ده نفر از نمایندگان در صحن علنی امروز مجلس ارائه شد.

گزارش رسیدگی به عدم اجرای جزء ب بند یک و تبصره‌های بند ۲ قانون بودجه سال ۹۰ کل کشور به درخواست ده نفر از نمایندگان در صحن علنی امروز مجلس ارائه شد.

رییس کمیته برنامه بودجه و محاسبات در ارائه این گزارش بیان کرد‌: عملکرد این بند‌ها و تبصره‌های مربوط به آن طی شش ماه منتهی به نیمه اول سال جاری در شهریورماه، در جلسات متعدد کمیسیون با حضور وزرای نفت‌، امور اقتصادی و دارایی‌، رییس کل بانک مرکزی‌، معاونین معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و کار‌شناسان دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه در رابطه با نتیجه رسیدگی این گزارش اعلام کرد: ارزش نفت خام و میعانات گازی صادر شده طی مدت مذکور معادل مبلغ ۲/۵۳ میلیارد دلار ‌می‌باشد.

عبداللهی در ادامه گفت: براساس اعلام بانک مرکزی مبلغ حدود ۲/۵۱ میلیارد دلار تا پایان شهریورماه وصول شده است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه محاسبات در ادامه تصریح کرد: پس از کسر سهم نفت صندوق توسعه ملی دولت و مناطق محروم نفتی بر مبنای قانون بودجه سال ۹۰ کشور و احتساب عدم وصول حدود دو میلیارد دلار از ارزش نفت صادراتی تا پایان شهریورماه باید معادل مبلغ حدود ۴/۶ میلیارد دلار به عنوان مازاد بابت بند ۲ ماده قانون بودجه به حساب خزانه داری کل کشور واریز شود.

وی در ادامه گفت: بنابر اعلام خزانه داری کل کشور تا پایان شهریورماه معادل ۲/۴ میلیارد دلار از مازاد فوق به حساب خزانه واریز شده است و مابقی به میزان حدود ۴ میلیارد دلار به حساب خزانه واریز نشده است.

عبداللهی در ادامه این گزارش آورده است: از مبلغ واریز شده به خزانه تا تاریخ ۳/۸/۹۰ اعتباری برای اجزاء بند ۲ قانون بودجه تخصیص و پرداخت نشده است.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به مناطق یاد شده اقدامات زیر در اجرای قانون ضروری است‌:

الف – دولت در تخصیص و پرداخت مبلغ ۴/۲ میلیارد دلار واریز شده به حساب خزانه براساس مفاد تبصره یک و دو و بند دو قانون بودجه ‌می‌بایست حداکثر یک هفته اقدام ‌می‌کرد.

ب – وزارت نفت در وصول مبلغ دو میلیارد دلار تصریح کند که با توجه به عدم وجود مبنا قانونی در برداشت مبلغ ۴ میلیارد دلار از درآمد مذکور از سوی بانک مرکزی این بانک حداکثر ظرف یک هفته نسبت به واریز مبلغ مذکور در خزانه اقدام کنند.

بدیهی است در صورت عدم واریز یا عدم ارائه مستندات قانونی برای برداشت این مبلغ تخلف بانک مرکزی در مراجع ذیربط قابل پیگیری است.

ت- دولت با قید تسریع موظف به تخصیص و پرداخت مبلغ شش میلیارد دلار موضوع اجزاء‌بندهای ب و پ و براساس مفاد تبصره‌های یک و دو بند دو ماده واحد قانون بودجه بودجه سال ۱۳۹۰ کل کشور شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…

20 ساعت ago

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

3 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

7 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

1 هفته ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago