گزارش دبیر انجمن صنایع نساجی ایران از:هشتمین نمایشگاه اکسپو کراچی
اکسپو پاکستان بزرگترین نمایشگاه تجاری این کشور است که نمایانگر بزرگترین مجموعه محصولات و خدماتی پاکستان می باشد. همچنین غرفه داران خارجی، از کشورهای همسایه، نیز فضایی برای نمایش محصولات خود در اختیار دارند.
همه ساله در ماه سپتامبر، ۴ روز نمایشگاه اکسپو، مهمترین زمان برای تعداد زیادی از تجار در جهان به شمار میرود که برنامه سفارشات و خریدهای خود را برای فصل های آتی خود مشخص کنند.
نمایشگاه مذکور برای او.لیه بار در سال ۲۰۰۵ برگزار شد و موفقیت آن در دوره گذشته (سال ۲۰۱۲) توسط شرکت کنندگان داخلی و خارجی اعلام شد. حجم معاملات صورت گرفته به واسطه این نمایشگاه در سال ۲۰۱۲ بالغ بر ۵۱۸ میلیون دلار گردید که به نظر می رسد در این دوره فراتر رود. هشتمین دوره از نمایشگاه اکسپو پاکستان از تاریخ ۲۶ لغایت ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۳ در مرکز نمایشگاهی کراچی در ۶ سالن برگزار و به یکی از بزرگترین نمایشگاه های محصولات و خدمات صادراتی پاکستان تبدیل شد چراکه با حضور بیش از ۱۴۰ غرفه دار موفق شد بالغ بر ۱۵ هزار نفر از حدود ۵۰ کشور جهان را به خود جذب کند.
شایان ذکر است که مراسم افتتاحیه نمایشگاه مذکور با حضور ممنون حسین، رئیس جمهور این کشور، و سایر مسئولین دولتی پاکستان همراه با ضیافت شام برگزار شد. در این دوره از نمایشگاه، هیأت هایی از کشورهای شرکت کننده منجمله ایران با هزینه نمایشگاه جهت بازدید دعوت شده بودند و ملاقات هایی با مسئولین اتاق بازرگانی کراچی و فدراسیون اتاق های بازرگانی پاکستان برای ایشان ترتیب داده شده بود.
بخشهای موجود در این نمایشگاه عبارت بودند از: مواد غذایی زراعتی، محصولات آرایشی، مصالح ساختمانی و عمرانی، تجهیزات دفاعی، طراحی لباس، مهندسی و تولید، مبلمان، پوشاک، سنگهای قیمتی و جواهرآلات، صنایع دستی، منسوجات سنتی و دست دوز، دکوراسیون خانه (فرش و موکت)، منسوجات خانگی و محصولات مربوطه، تجهیزات آشپزخانه، لباس بافتنی، چرم و محصولات چرمی، مواد معدنی و فلزات، دارو، پوشاک و کالاهای ورزشی، لوازم تحریر، تجهیزات جراحی، خدمات
لازم به توضیح است که بخشهای مرتبط با صنایع نساجی، پوشاک و چرم بخش قابل توجهی از این نمایشگاه را به خود اختصاص دادند که تعداد غرفه های آن به شرح زیر بوده است:
– پوشاک: ۱۴ شرکت، دکوراسیون خانه (فرش و موکت): ۱۶ شرکت، منسوجات خانگی و محصولات مربوطه: ۳۰ شرکت، لباس بافتنی: ۳ شرکت، چرم و محصولات چرمی: ۱۳ شرکت، پوشاک و کالاهای ورزشی: ۵ شرکت
شایان ذکر است که هیاتی متشکل از فعالان اقتصادی به ریاست اتاق بازرگانی ایران و سازمان توسعه تجارت از این نمایشگاه بازدید کردند که دبیر انجمن صنایع نساجی ایران نیز این هیات را همراهی نمود.
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…
مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…