گفتگو با آقای زرکار- سینا تاب : حضور در نمایشگاه برای حمایت از صنعت فرش ماشینی
در حاشیه نمایشگاه فرش ماشینی تهران با جناب آقای زرکار از شرکت سینا تاب کاشان گفتگوی کوتاهی داشتیم. شرکت سینا تاب که از سال ۱۳۷۰ به تولید مشغول بوده است در حال حاضر در دو بخش تولید فرش های ماشینی و تولید نخ فرش اکریلیک با استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز جهان فعالیت می کند.
آقای زرکار در مورد نمایشگاه فرش ماشینی به خبرنگار مجله کهن گفت: ” این نمایشگاه محلی برای نمایش توانمندی های صنعت فرش ماشینی ما است و همه با هم باید در تقویت آن کوشش کنیم. شاید بسیاری از شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور دارند نیازی به بازار جدید یا مشتری نداشته باشند اما هم به جهت برند سازی و هم برای حمایت از این رویداد به نمایشگاه می آئیم. این خود ما تولیدکنندگان هستیم که این صنعت را روی پا و روبه جلو حفظ خواهیم کرد “
ایشان ضمن اشاره به اینکه نمایشگاه محلی برای رقایت و نوآوری و خلاقیت است ادامه داد :” رقابت در صنعت فرش ماشینی فوق العاده سنگین است. امروز فرش مثل یک پیراهن دارای هزاران طرح و نقشه و مدل است که قدرت انتخاب مصرف کننده را افزایش داده است. برای ماندگاری در این بازار همه محکوم به نوآوری و خلاقیت هستیم والا کم کم از گردونه رقابت خارج خواهیم شد. در سال ۷۰ فرش ها تنها با ۵ رنگ آبی، سورمه ای، لاکی، کرم و زیتونی بافته مشدند اما حالا تا ۱۲ رنگ فرش بافته میشود و تازه هر شرکتی نیز برای خودش رنگ های ویژه ای دارد و مثلا شاید کرم یا زیتونی شرکت الف با شرکت ب هم متفاوت باشد. و این به معنای وجود تنوع زیاد در بازار است. “
شرکت سینا تاب که ۲ سالی است در زمینه تولید نخ فرش اکریلیک به آخرین تکنولوژی دنیا فعالیت می کند توانسته برای بیش از ۱۵۰ نفر شغل ایجاد نماید اما مدیران این مجموعه از میزان و نحوی حمایت دولتمردان گلایه دارند. آقای زرکار در مورد واردات نخ اکریلیک می گوید :” وقتی دولت شعار حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی سر می دهد باید به نحوی آنرا عملی کند و در حد شعار باقی نماند. در حال حاضر شرکت هایی مثل ما که با سرمایه گذاری هنگفت زحمت و ریسک تولید و اشتغال آفرینی برای جوانان این مرز و بوم را به جان خریده ایم با ورود راحت انواع نخ های فرش از سایر کشورها به ویژه ترکیه هستیم که قطعا به دلیل حمایت های دولت و نرخ های کمتر بهره بانکی از قدرت رقابت پذیری بالاتری برخوردارند و می توانند بازار تولید کنندگان داخلی را با مخاطرات جدی روبرو کنند. باید از ورود کالاهایی که نمونه داخلی آن با بهترین کیفیت و به روزترین ماشین آلات صورت می گیرد متوقف و دشوار شود. نباید تولید کننده را نا امید کرد. “
ایشان تغییر زمان نمایشگاه را اینگونه ارزیابی کرد:” به نظر من در هر کاری باید استاندارد های جهانی را رعایت کرد. در همه جای دنیا زمان استاندارد برگزاری نمایشگاه ۱۰ صبح تا ۶ بعدالظهر است. انتقال ساعت برگزاری به ۱۲ تا ۸ شب هم خوب و هم بد بوده به ویژه برای بازدیدکنندگان شهرستانی چندان مناسب نبوده است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…