در برنامه دیشب پیمانه ( ۳ اسفند ۸۸ ) که از شبکه ۱ سیما پخش شد گلنار نصر اللهی دبیر کل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن ایران میهمان این برنامه تلوزیونی بود.
وی در صحبتهای خود به ظرفیتهای موجود صنعت نساجی ایران اشاره کرد و شرایط کاری را برای تولید کنندگان نساجی ایران پر امید توصیف کرد.
دبیر کل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن ایران با توجه به مشکلات موجود بر سر را ه تولید صنعتگران ایرانی در بخش خصوصی را بسیار کار ازموده خواند و از آنها تقدیر و تشکر کرد.
وی افزود : سرانه مصرف پارچه های پنبه ای و الیاف مصنوعی در ایران ۱۷ متر مربع است که با احتساب جمعیت ۷۰ میلیونی ایران ما سالانه نیازمند تولید بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مربع پارچه هستیم که طبق آمارهای تولید و واردات مواد اولیه و ظرفیت نصب شده بافندگی کشور در حال حاضر ظرفیت تولید ۹۰۰ میلیون متر مربع پارچه را داریم. این میزان مصرف سرانه می تواند با توجه به شرایط اقتصادی و قدرت خرید مردم بالا یا پائین تر برود. مثلا این میزان در کشورهای فقیر ۸ متر است و در کشورهای اروپایی و آمریکایی تا ۴۵ و ۵۰ متر هم افزایش می یابد.
آمار واردات قانونی پارچه به کشور بسیار کم است ولی مشکل اصلی ما قاچاق و واردات غیر قانونی از مرزهای کشور است.
وی در پاسخ مجری برنامه در خصوص علت اشتیاق سرمایه گذاران خارجی در ایران گفت : من در یک سال گذشته با حدود ۱۰ سرمایه گذار ترک در ایران ملاقات داشته ام و این نشان از اشتیاق خارجی ها به صنعت نساجی ایران دارد. مزایای ما در تولید کالاهای نساجی انرژی به نسبت ارزان، نیروی متخصص، بازار مصرف ۷۰ میلیونی و دسترسی به بازار های منطقه ای است.
خانم نصر اللهی در پایان گفت اگر تمام اختیار صنعت نساجی را به من می دادند من ۳ کار را سر لوحه کار خود قرار می دادم تا صنعت نساجی را به سطح بالای خود برسانم. اول کنترل شدید مرزها به منظور نظارت بر واردات کالای قاچاق. دوم تغییر دید مصرف کنند ایرانی نسبت به کالای نساجی ایرانی که دارای کیفیت واقعا بالایی است و سوم کاهش قیمت تمام شده.
تحریریه صنعت کهن
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…