Categories: اخبار نساجی

یک خودروی چینی جدید رونمایی شد

دیروز یک خودروی چینی دیگر در کشور رونمایی شد تا با ورود آن، جمع چینی ها جمع تر شده و بخش خصوصی صنعت خودرو، چشم بادامی تر شود.

این خودرو که «توجوی» نام دارد و هاچ بک است، از موتوری با حجم ۱۳۰۰ سی سی بهره می برد و به نظر کم مصرف می رسد. «توجوی» به شرکت «JAC» تعلق دارد و آن طور که مسوولان کرمان موتور عنوان می کنند، این شرکت پنجمین خودروساز چین به حساب می آید.

همچنین به گفته کرمان موتوری ها، «توجوی» تحت لیسانس میتسوبیشی ژاپن به تولید می رسد و موتور آن نیز متعلق به همین شرکت است.

کرمان موتور قصد دارد این محصول را در تیراژی پنج هزار دستگاهی مونتاژ کرده و از خرداد ماه سال آینده با قیمتی بین ۵/۱۸ تا ۵/۱۹ میلیون تومان روانه بازار کند.

این در حالی است که «توجوی» رقیبان سرسخت و معتبری چون پژو ۲۰۶ و تندر ۹۰ دارد و با توجه به بازه قیمتی ۵/۱۸ تا ۵/۱۹ میلیون تومان آن، احتمالا کار سختی در فروش خواهد داشت. با این حال، مجذوبی سخنگوی کرمان موتور معتقد است این شرکت می تواند با ارائه خدمات پس از فروش مناسب، جایگاه خوبی را برای «توجوی» در بازار خودرو کشور دست و پا کند. به گفته مجذوبی، کرمان موتور قصد دارد طول دوران گارانتی خود را به سه سال یا ۶۰ هزار کیلومتر افزایش دهد.

وی که دیروز در حاشیه مراسم رونمایی از «توجوی» و در جمع خبرنگاران صحبت می کرد، همچنین در واکنش به برخی حواشی این روزهای کرمان موتور مانند توقف خطوط تولید محصولات هیوندایی گفت: ما ورنا را دیگر به تولید نمی رسانیم و آوانته نیز نهایتا تا فروردین سال آینده مونتاژ خواهد شد. مجذوبی در واکنش به اینکه چرا ورنا از کرمان خودرو رفت و آوانته نیز به زودی این شرکت را ترک خواهد کرد، افزود: آن طور که مسوولان هیوندایی موتورز کره به ما گفته اند، سیاست CKDسازی (تولید قطعات) آنها تغییر کرده و به همین دلیل دیگر نمی توانند با کرمان موتور همکاری داشته باشند.

سخنگوی کرمان موتور ادامه داد: هیوندایی اعلام کرده فقط در شش نقطه از دنیا از جمله چین و هند و روسیه قطعات CKD تولید می کند و با این حساب ما دیگر نمی توانیم محصولات این شرکت را مونتاژ کنیم، کما اینکه البته تولید ورنا و آوانته در خود هیوندایی نیز متوقف شده است.

این گفته مجذوبی در شرایطی است که ظاهرا محدودیت های بین المللی عامل اصلی قطع ارتباط کرمان موتور و هیوندایی کره است، زیرا اگر بحث تولید قطعات در میان بود، کرمان موتور می توانست نیاز خود را از هند و چین تامین کند.

بنابراین به نظر می رسد هیوندایی نیز در راستای همراهی با محدودیت های بین المللی علیه ایران، همکاری خود با خودروسازی کشور را محدود کرده است.

پیشنهاد افزایش قیمت آوانته

اما در حالی که به گفته سخنگوی کرمان خودرو، تولید هیوندایی آوانته در این شرکت به زودی متوقف خواهد شد، وی عنوان کرد که درخواستی برای افزایش قیمت هیوندایی به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال شده است.

مجذوبی گفت: ما از سازمان حمایت خواسته ایم با افزایش قیمت هشت تا ۱۰ درصدی آوانته موافقت کند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

6 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago