معاون کمک های فنی و تجاری سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امسال برای بالا بردن توان رقابت پذیری شرکتهای داخلی یک هزار میلیارد ریال جایزه صادراتی پیش بینی شده که در اختیار صادرکنندگان برتر سال ۱۳۹۲ قرار می گیرد.
گزارش ایرنا از شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی است، یغمور قلی زاده افزود: انتظار می رود هیات دولت بزودی رقم پیش بینی شده برای صادرکنندگان برتر سال گذشته را ابلاغ نماید.
وی با بیان اینکه در بخش کالا به صادرات کالاهای با ارزش افزوده و فن آوری بالا جایزه چهار درصد ارزش صادراتی تعلق خواهد گرفت، گفت: در بخش خدمات فنی و مهندسی نیز ۶ درصد جایزه در نظر گرفته شده است.
قلی زاده اضافه کرد: بررسی و انتخاب صادرکنندگان نمونه سال قبل کشور در کمیته های تخصصی انجام می شود و ۲۹ مهر معرفی خواهند شد.
معاون سازمان توسعه تجارت ایران، پیشنهاد ۵۰۰ میلیارد ریالی کمک دولت به توسعه زیرساختهای صادراتی کشور را یادآور شدو گفت: بحث تسهیلات بانکی، یارانه حمل و نقل و جوایز صادراتی در نخستین جلسه شورای عالی صادرات امسال مطرح شد که پس از بررسی در کمیته کارشناسی در جلسه بعدی شورای عالی صادرات درباره آن تصمیم گیری می شود.
قلی زاده درباره بازاریابی و عرضه توانمندی کشور در نمایشگاههای بین المللی، گفت: دولت تا سال ۱۳۸۹ تسهیلاتی را در اختیار برگزار کنندگان شرکت های حاضر در نمایشگاه ها اختصاص می داد اما این مبلغ از سال ۸۹ به بعد حذف شد.
وی تصریح کرد: برای حفظ و توسعه بازار و برگزاری نمایشگاه ها، پرداخت یارانه اعزام هیات های تجاری و آموزش بخش خصوصی در عرصه تجاری تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان را به شورای عالی صادرات و معاون اول رئیس جمهور گزارش شده و دستور پرداخت آن را داده اند.
وی ابراز امیدواری کرد: معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور این بودجه را تامین کند و امسال این اعتبار را در اختیار سازمان توسعه تجارت ایران قرار دهد.
معاون کمک های فنی و تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، بازدید از گمرک مرزی اینچه برون را خاطرنشان ساخت و افزود: خط آهن اینچه برون راهکاری در تسریع تبادلات تجاری و اقتصادی ایران و کشورهای همسایه محسوب می شود.
وی گسترش روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و قزاقستان مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: ایران سابقه دیرینه در زمینه همکاری های تجاری، اقتصادی و فرهنگی با کشورهای همسایه دارد که دراین بین گسترش روابط با قزاقستان از اهمیت فراوانی برخوردار است.
قلی زاده، اتمام پروژه خط آهن اینچه برون در مرز ایران را مهم دانست و افزود: لازمه تجارت موفق، تسریع در رفت و آمد و همکاری در بخش ترانزیت است و استفاده از خط آهن، راهکاری در تسریع تبادلات تجاری و اقتصادی بین ایران و قزاقستان محسوب می شود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…